Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 20/08/2025 14:09:23

Мошка
Member

Як вибрати корм для кота?

Доброго дня. У нас вдома кіт вже старшого віку, йому понад 10 років. Помітила, що він став менш активним, а їжа не завжди подобається. Хочу знайти корм, який буде не лише смачним, а й корисним для його здоров’я, особливо для зубів та травлення. Чула, що вологі корми можуть бути кращими для літніх котів, але не знаю, який саме бренд обрати. Може, хтось має досвід і порадить надійний варіант?

Неактивен

#2 20/08/2025 14:10:13

sergej
Member

Re: Як вибрати корм для кота?

Я теж проходив через це з нашим старшим котом. Вологий корм реально допомагає, особливо коли тварині вже важче пережовувати суху їжу. Ми спробували Вологий корм для котів Gourmet, і відразу помітили різницю: кіт їсть із задоволенням, шерсть стала більш блискучою, а травлення покращилось. Особливо добре для літніх котів те, що текстура м’яка, і навіть ті тварини, у яких проблеми із зубами, можуть легко його їсти. Тепер годування стало набагато простішим і приємнішим і для нас, і для кота.

Неактивен

#3 20/08/2025 14:10:27

Мошка
Member

Дякую, дуже корисна порада! А можеш уточнити, який саме смак або серію Gourmet ти береш для старшого кота? Бо бачу, що є декілька варіантів, і хочеться вибрати саме той, який буде легким для жування і при цьому смачним для нього.

Неактивен

#4 20/08/2025 14:11:37

sergej
Member

Ми зазвичай беремо вологий корм для котів Gourmet https://maudau.com.ua/category/volohyi- … rmet-gurme із куркою та рибою для старших котів. Він має дуже м’яку текстуру, що ідеально підходить для тварин із проблемами зубів, а також добре засвоюється, підтримуючи травлення. Крім того, корм містить всі необхідні вітаміни та мінерали, які допомагають підтримувати енергію, здоров’я шерсті та суглобів у літніх котів. Наш кіт став більш активним, грайливим і їсть із задоволенням, що дуже радує. Мені подобається, що можна комбінувати різні смаки, щоб не набридло, і при цьому він отримує збалансоване харчування. Такий корм реально допомагає зробити життя старшого кота комфортним, підтримати його здоров’я і зберегти апетит навіть у похилому віці.

https://image.maudau.com.ua/webp/size/lg/products/85/95/c7/8595c78dd287d8608f1361043d07bd34.jpg

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений