Вы не зашли.
Останнім часом я зовсім перестала встигати готувати вдома, особливо коли роботи стає багато. Харчування перетворилось на перекуси бутербродами або кавою з печивом, що вже позначається на самопочутті. Хочу перейти на більш здоровий раціон, але немає часу навіть ходити за продуктами, не кажучи вже про приготування. Чи є у Львові служби доставки, які можуть запропонувати не фаст-фуд, а саме збалансовані та корисні страви, ще й щоб було смачно?
Неактивен
Я була в дуже схожій ситуації кілька місяців тому. Робота займала весь час, і моє харчування складалося з того, що трапиться під рукою, поки не відчула серйозну втому та проблеми зі шлунком. Подруга порадила спробувати Tomatina https://www.tomatina.ua/ — вони доставляють повноцінні страви, де вже прорахована калорійність і баланс БЖВ. Мені дуже сподобалося, що можна вибирати і ситні сніданки, і крем-супи, і салати з морепродуктами, при цьому все привозять ще гарячим. Особливо виручає безкоштовна доставка по місту, коли взагалі немає часу виходити з дому чи офісу. Зараз я харчуюся у них майже щодня, і відчуваю набагато більше енергії протягом дня.
Неактивен
Дякую за таку корисну пораду! Сьогодні ж зробила замовлення, і справді — страви смачні, а доставка швидка. Нарешті знайшла рішення для свого раціону без зайвого клопоту.
Неактивен