Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 04/08/2025 13:33:16

tanykaa
Member

Виникла потреба ліквідувати ТОВ у Києві

У мене виникла потреба ліквідувати ТОВ у Києві, яке офіційно зареєстроване ще у 2017 році. Діяльності фактично не вів останні два роки, звіти подавав нульові, але залишились відкриті рахунки та дані в реєстрі. Чи є сенс проходити ліквідацію через держреєстратора самостійно, чи краще звернутись до фахівців? Наскільки цей процес складний, і що взагалі треба зробити в першу чергу, щоб уникнути штрафів і тяганини?

Неактивен

#2 04/08/2025 13:33:31

Kisa
Member

Re: Виникла потреба ліквідувати ТОВ у Києві

Якщо ти не хочеш витратити купу часу на походи по держструктурах, то краще звернись до профі. Самостійно можна зробити, але врахуй, що доведеться чекати на перевірку податкової, правильно закривати рахунки, робити ліквідаційний баланс. Навіть якщо звіти були нульові — це ще не гарантія, що податкова не матиме питань. Іноді краще трохи витратитися, ніж місяцями возитися

Неактивен

#3 04/08/2025 13:34:25

tanykaa
Member

А якщо я вже звільнив бухгалтера, а сам не дуже в темі всіх нюансів, хто тоді зможе оформити звіти й допомогти з комісією? Я чув, що інколи реєстратори щось відхиляють через дрібниці в документах. Не хочеться почати й застрягнути на півдорозі. Чи є якісь сервіси, що супроводжують процес повністю?

Неактивен

#4 04/08/2025 13:34:32

Kisa
Member

Є такі сервіси, і я можу порадити один перевірений варіант — компанія Deju. Вони спеціалізуються саме на закритті підприємств у Києві https://deju.com.ua/ua/likvidaciya-pidpriyemstv/ працюють не перший рік і допомагають з усіма етапами — від підготовки документів до закриття рахунків. Особливо зручно, що тобі не потрібно самому ходити по інстанціях — вони працюють за довіреністю, тому все робиться дистанційно. Я кілька разів направляла клієнтів до них, і всі були задоволені. На сайті детально описаний процес: які документи потрібні, скільки часу триває, скільки коштує. Вони навіть можуть допомогти з архівом, ліквідаційним балансом та комунікацією з податковою. Це дуже зручно, особливо якщо ти не хочеш ризикувати з бюрократичними помилками. Рекомендую звернутись до них — економиш і час, і нерви, і гроші в довгостроковій перспективі.
https://i.postimg.cc/43x4XVwK/xdobrovilna-likvidaciya-ban-ukr-320x180-030-jpg-pagespeed-ic-8he-Ndp-Wpe8.webp

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений