Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 06/05/2025 11:27:56

Macha
Member

Косметика натуральна

Хтось може підказати, де зараз нормальний вибір косметики, особливо натуральної? Хочеться щось не масмаркет, а більш якісне — крем чи сироватку, наприклад. Може, хтось брав щось цікаве останнім часом?

Неактивен

#2 06/05/2025 23:05:05

Вика
Member

Re: Косметика натуральна

Можеш глянути на savanni https://savanni.ua/  я там нещодавно зависла. Вони спеціалізуються саме на натуральній косметиці, причому не тільки відомі бренди, а й менші локальні виробники, про яких я раніше навіть не чула. Є класні сироватки, креми з гіалуронкою, масла для обличчя — і все з нормальними складами, без парабенів і всяких «сюрпризів». Ще сподобалося, що можна одразу по типу шкіри підібрати — в мене комбінована, і там є чітке розділення, не треба довго ритися. Замовляла крем і скраб — все прийшло швидко, і пакування миле. Так що, як хочеш щось нове і натуральне — рекомендую глянути.

Неактивен

#3 23/05/2025 17:53:02

Bulochka
Member

Давно искала магазин с натуральными средствами для ухода — и нашла идеальный вариант! На https://melissa-shop.in.ua/  широкий выбор: эфирные масла, эко-косметика, суперфуды, травы и чаи. Заказ пришёл быстро, всё свежее, упаковано с любовью. Пью травяные сборы, мажу лицо натуральным маслом — чувствую, как организм благодарит! Советую от всей души.

Неактивен

#4 02/07/2025 23:02:11

Timex
Member

Довгий час я перебирала десятки засобів у пошуках ідеального догляду. У мене чутлива шкіра, тому знайти щось ефективне й водночас делікатне було справжнім викликом. Одного разу подруга порадила звернути увагу на корейську косметику, яка останнім часом стала дуже популярною. Я вирішила почати з базового догляду — очищення, тонізація та зволоження. Після кількох тижнів використання я побачила реальні зміни: шкіра стала рівнішою, зникли дрібні висипання, і з'явився той самий природний блиск, про який говорять у рекламі. Якщо ви також шукаєте щось нове й дієве, раджу ознайомитися з оглядом продуктів TOCOBO - https://zib.com.ua/ua/165434-tocobo__ko … sobiv.html

Отредактированно Timex (02/07/2025 23:05:24)

Неактивен

#5 30/07/2025 20:22:43

bovobom
Member

Шукаю легкий флюїд для тіла, який швидко вбирається і не залишає липкості. Щось для щоденного догляду після душу, бажано з приємним ароматом.

Неактивен

#6 30/07/2025 20:24:02

ustin
Member

Спробувала флюїд для тіла з останнього замовлення — і це справжнє відкриття. Легка шовковиста текстура, яка миттєво вбирається та не залишає жирної плівки. Шкіра після нього зволожена, м’яка, приємна на дотик. Особливо сподобалось, що флюїд має ніжний аромат, який залишається протягом дня. Ідеальний варіант для щоденного використання влітку. Замовлення з nata.beauty, як завжди, прийшло дуже швидко.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений