Вы не зашли.
Хто знає, де можна знайти надійну компанію, яка займається перевезенням лежачих хворих по Україні? Зазначте, будь ласка, досвід, якщо маєте. Чи є спеціалізовані служби для цього, з ким співпрацювали ви?
Неактивен
Я користувався послугами такої компанії декілька місяців тому, коли довелося перевезти мою маму в інше місто. Враження залишилися неоднозначні. Спершу ми переживали через безпеку, але компанія дійсно мала добре оснащений транспорт. Можливо, варто поцікавитись відгуками людей на форумах — це може допомогти зробити правильний вибір.
Неактивен
Я теж шукав подібну компанію для перевезення батька до іншого міста. Важливо звертати увагу на ліцензії та дозвільні документи. Часто такі послуги надають медичні установи, але можна знайти й приватні компанії. Порадьтеся з людьми, у кого був досвід перевезень.
Неактивен
Irkka :
Я теж шукав подібну компанію для перевезення батька до іншого міста. Важливо звертати увагу на ліцензії та дозвільні документи. Часто такі послуги надають медичні установи, але можна знайти й приватні компанії. Порадьтеся з людьми, у кого був досвід перевезень.
Вітаю! Я кілька разів користувався послугами перевезення лежачих хворих по Україні, і можу порекомендувати Transfer-MED. Це компанія, яка спеціалізується на медичних перевезеннях https://transfer-med.com/ і має великий досвід у цій сфері. У них є все необхідне для комфортної та безпечної поїздки, від спеціально обладнаного транспорту до професійного медичного супроводу.
Я дуже переживав за комфорт мого батька, але компанія зробила все, щоб його подорож була максимально спокійною. Я рекомендую зв’язатися з ними і дізнатися деталі, це справжні професіонали своєї справи.
Неактивен