Вы не зашли.
Хто має досвід, підкажіть, до кого краще звернутись з будівельних питань у Харкові? Потрібно не просто підремонтувати дах, а нормально підійти до справи - з проєктом, з дозволами, щоб усе було по-людськи. Не хочу зв’язуватись з "дядею Ванею", який робить "як вийде".
Неактивен
Ми торік робили капремонт квартири й фасаду будинку, то теж довго шукали, кому довірити. Основна проблема - багато хто обіцяє, а потім починає "а давайте ще матеріали підвезете", "а тут вийшло дорожче", і все в такому дусі. Дуже важливо шукати компанії, які працюють офіційно, з ліцензіями і гарантією. Ще краще, коли є вже реалізовані об'єкти, які можна побачити. Тоді хоча б розумієш, що люди справді щось будують, а не тільки гроші рахують.
Неактивен
Оце і є головна морока - більшість робить по схемі "як вмію, так і зроблю". А потім переробляй. У мене знайомий півроку тому замовляв будівництво прибудови до приватного будинку, йому обіцяли за три місяці, а закінчили за півроку. Плюс, ще й дах потік після першого ж дощу. Тому я й питаю - може, хтось стикався з реально відповідальними будівельниками?
Неактивен
Korwor :
Оце і є головна морока - більшість робить по схемі "як вмію, так і зроблю". А потім переробляй. У мене знайомий півроку тому замовляв будівництво прибудови до приватного будинку, йому обіцяли за три місяці, а закінчили за півроку. Плюс, ще й дах потік після першого ж дощу. Тому я й питаю - може, хтось стикався з реально відповідальними будівельниками?
Я би порадив глянути будівельну компанію https://sargon.com.ua/ це сайт компанії Sargon, будівельна фірма з Харкова. У них досить сильне портфоліо: за трохи більше ніж 3 роки вони вже реалізували 25 об’єктів, серед яких є і житлові будинки, і школи, і промислові будівлі. Команда - 27 фахівців: інженери, архітектори, монтажники. Роботи проводять під ключ, є ліцензії СС2 і СС3. Працюють прозоро, офіційно, з договором і дотриманням термінів. Мене підкупило ще й те, що вони беруть участь у відновленні Харкова після обстрілів, не кожна компанія на таке здатна. Подивись, там і контакти, і приклади об'єктів є. Якщо шукаєш надійних, то думаю, варто з ними зв’язатись хоча б для консультації.
Неактивен