Вы не зашли.
Підкажіть, будь ласка, яку краще придбати жіночу вишиванку для літа? Вибір зараз такий великий, що чесно кажучи, трохи гублюся. Шукаю щось легке, натуральне, щоб було комфортно носити навіть у сильну спеку, але водночас хочеться, аби річ виглядала сучасно й гармонійно поєднувалася з повсякденним одягом. Розглядаю різні варіанти — від класичних візерунків до більш сучасних.
Неактивен
Маю вже кілька вишиванок, але саме літню довго шукала, бо важливо, щоб не парила і була приємною до тіла. Найкраще мені підійшла з льону — вона дуже легка, дихає, в ній зовсім не спекотно. Обрала світлий відтінок із ніжною вишивкою, щоб легко поєднувалася з різним одягом. Дуже зручно, що вона має вільний крій — нічого не сковує, можна носити і з джинсами, і з шортами.
Неактивен
Для мене головне — комфорт і якість, тому коли обирала вишиванку, зосередилася саме на цьому. Приміряла кілька варіантів і зрозуміла, що синтетика зовсім не підходить — навіть красива річ у ній відразу стає незручною. А от вишиванка з натуральної тканини, особливо з домішком льону або бавовни, — це просто ідеально на літо.
Неактивен
Коли шукала собі вишиванку для літа, довго не могла визначитися, бо хотілося чогось особливого — легкого, але водночас зі змістом. Найбільше мене приваблювали моделі з тонкого льону з ніжною вишивкою у світлих тонах. Таку я і знайшла, і вже кілька місяців нею насолоджуюся. Вона не тільки красива, але ще й дуже практична — не мнеться так сильно, як я очікувала, і після прання зберігає форму та вигляд. Дуже подобається, що її можна носити і з кедами, і з босоніжками — універсальна річ.
Купувала жіночу вишиванку https://kram.kr.ua/zinki/ тут. Тканина м’яка, вишивка рівна, нитки не линяють. Загалом — дуже вдала покупка, рекомендую від душі.
Неактивен
Перш за все, важливо звернути увагу на тип тканини. Натуральні матеріали, такі як льон, бавовна та шовк, є найкращим вибором.
Неактивен
Якщо шукаєте ідеальний варіант жіночої вишиванки для літа — обов’язково зверніть увагу на жіночі вишиванки з короткими рукавами https://rozetka.com.ua/ua/genskie-vishi … va=638457/ Це справжній must-have для спекотної погоди: легкі, зручні, і водночас виглядають стильно та традиційно. Особливо гарно виглядають моделі з льону або бавовни — вони добре «дихають» і не парять навіть у найспекотніші дні.
Я обрала саме таку — світлу, з делікатною вишивкою, вільного крою. Чудово пасує і до джинсів, і до літньої спідниці. І головне — відчуваєш себе і красиво, і комфортно!
Неактивен