Вы не зашли.
Ну що погнали на відпочинок? Куди цього літа плануєте повезти свої кісточки? Я до моря хочу, от ніколи так не хотілося.. а цього літа прямо є таке бажання. Питання про страховку, якщо їду на море то яку купувати і чи взагалі вона треба? Може якусь не дуже дорогу, але і не саму дешеву? Бо буде як по закону підлості, купиш найдешевшу і обов'язково в якусь халепу втрапиш.
Неактивен
Climbillg :
Ну що погнали на відпочинок? Куди цього літа плануєте повезти свої кісточки? Я до моря хочу, от ніколи так не хотілося.. а цього літа прямо є таке бажання. Питання про страховку, якщо їду на море то яку купувати і чи взагалі вона треба? Може якусь не дуже дорогу, але і не саму дешеву? Бо буде як по закону підлості, купиш найдешевшу і обов'язково в якусь халепу втрапиш.
Це літо реально таке, що хочеться просто зібратись і погнати до моря — аби сонце, шум хвиль і ніякого Wi-Fi. Я вважаю що про страховку варто подумати — не для галочки, а для свого ж спокою.
Якщо їдеш до моря, особливо за кордон, краще мати туристичну страховку. Не обов’язково найдорожчу, але щоб хоч якісь базові речі покривала: медичну допомогу, госпіталізацію, можливе лікування від сонячного удару чи алергії — усе буває, особливо з нашими пригодами.
Я б радив не економити занадто сильно, бо як ти і сказав — закон підлості ніхто не відміняв. Витратиш на 200 гривень більше, але потім будеш собі дякувати, якщо щось трапиться.
До речі, ось стаття про те, як обрати оптимальне страхування для подорожей — newsonline24.com.ua/yak-obrati-optimalne-strahuvannya-dlya-podorozhej-ta-vyizdu-za-kordon-poradi-ta-rekomendaczii/ там детально пояснюється, на що звертати увагу при виборі і як не потрапити в халепу через надто дешевий поліс.
Неактивен
Я на річку їду відпочивати. Заодно можна й порибалити.
Неактивен
На відпочинок не забудьте купити окуляри — захист від сонця і вітру зайвим не буде. Ось шикарний вибір https://ibis-gear.com/ekipiruvannia/okuliary/ . Є моделі для рибалки, полювання і просто для активного відпочинку — зручні, якісні й практичні.
Неактивен