Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 16/07/2025 13:21:48

MillerM
Member

Україномовний блог про SEO

Шукаю джерело, де пояснюють SEO саме з прикладами українських сайтів, бажано зрозумілою мовою й без зайвої води. Більшість матеріалів, що знаходив — або занадто загальні, або не мають практичного сенсу. Можливо, хтось підкаже щось дійсно вартісне?

Неактивен

#2 16/07/2025 13:56:36

AlexK
Member

Re: Україномовний блог про SEO

Мав подібну проблему й теж довго не міг знайти щось справді корисне. Хотілося не просто порад, а глибокого розуміння процесів оптимізації саме в українських реаліях. Блог ADS group став для мене справжнім відкриттям — це не просто набір статей, а повноцінна система знань із прикладами, поясненнями й гідами. Дуже допомогли матеріали про статуси в Google Search Console, структуру карток товару й актуальні SEO-підходи 2025 року. Зручно й те, що блог має чітку навігацію, тож можна швидко знайти потрібне навіть без підготовки. Однозначно рекомендую тим, хто хоче розібратись у темі глибше.

Неактивен

#3 16/07/2025 15:18:20

Re: Україномовний блог про SEO

Я такую информацию на форуме социальной инженерии получаю - там довольно много людей и всегда получаю ответы на поставленные вопросы. Лолз форум https://lolz.live/ мне действительно очень удобный, так что и Вам, думаю, этот форум тоже интересным будет.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений