Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 15/07/2025 21:22:00

jord
Member

Як вибрати нормальне СТО і не шкодувати?

Друзі, може хтось підкаже з власного досвіду. Зламався мій старенький Форд, і стою перед класичним питанням — куди його везти, щоб потім не довелося ще й інше лагодити? Знаєте, буває так: одне зроблять, а два "допоможуть зламатися".
Хочу знайти таке СТО, де люди справді шарять у своїй справі й не розводять. Гроші я готовий платити, але хочеться відчуття, що машина в надійних руках. Може, хтось має перевірене місце, де і пояснять нормально, і не здеруть три шкури?
Загалом — як ви шукаєте такі СТО? По знайомих? Читаєте відгуки? Чи просто раз на раз не приходиться? Бо я вже трохи заплутався й не хочу експериментувати на своїх колесах.

Неактивен

#2 15/07/2025 21:49:18

yaroslav79
Member

Re: Як вибрати нормальне СТО і не шкодувати?

Я давно шукав нормальний автосервіс у Києві, щоб не дурили, не затягували з термінами і реально розбиралися в авто. Якось знайомий порадив Сто Франт на Подолі, і це був точний постріл. Знаходиться зручно – вул. Сирецька, легко дістатись навіть у годину пік. Мене приємно здивував підхід – хлопці одразу вникають у суть проблеми, не нав’язують зайвого, чітко пояснюють, що й до чого. Роблять швидко, якісно, завжди на зв’язку, навіть після ремонту питають, чи все ок. Мені робили діагностику ходової, замінювали масло, міняли колодки – все ідеально. При цьому ціни адекватні, немає цього “столичного” загону по грошах. Приємно бачити сервіс, де до тебе ставляться з повагою. Тепер раджу всім друзям тільки їх – СТО Франт став моїм надійним технічним тилом.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений