Вы не зашли.
Привіт! Планую повністю оновити дах і фасад, але не знаю, де краще замовити матеріали з доставкою і монтажем. Дуже боюся помилитися з вибором і нарватися на неякісну роботу або затримки. Можливо, хтось уже робив подібний ремонт і може порекомендувати надійну компанію?
Неактивен
tigrova.verunya :
Привіт! Планую повністю оновити дах і фасад, але не знаю, де краще замовити матеріали з доставкою і монтажем. Дуже боюся помилитися з вибором і нарватися на неякісну роботу або затримки. Можливо, хтось уже робив подібний ремонт і може порекомендувати надійну компанію?
Я замовляла все в Терізо https://terizo.com.ua/ — дуже зручно, що вони одразу допомогли визначитися з матеріалами і точно порахували потрібну кількість без зайвого. Доставили прямо на будівельний майданчик в обумовлений час, нічого не треба було вирішувати окремо. Спілкування приємне, відповідали швидко і детально пояснили всі моменти, допомогли зробити правильний вибір. Особливо сподобалось, що відправили замовлення накладним платежем — спокійно перевірила все перед оплатою. Монтажники працювали акуратно, не халтурили. В цілому дуже задоволена співпрацею, можу сміливо порадити.
Неактивен