Вы не зашли.
Привіт усім! Хочу зробити особливий подарунок на вінчання – шукаю якісні вінчальні ікони та, можливо, молитовник у красивій палітурці. Чи є у когось досвід замовлення таких речей онлайн? На що варто звернути увагу при виборі і чи можна знайти щось справді унікальне і зроблене вручну? Буду дуже вдячна за поради!
Неактивен
xkristinax :
Привіт усім! Хочу зробити особливий подарунок на вінчання – шукаю якісні вінчальні ікони та, можливо, молитовник у красивій палітурці. Чи є у когось досвід замовлення таких речей онлайн? На що варто звернути увагу при виборі і чи можна знайти щось справді унікальне і зроблене вручну? Буду дуже вдячна за поради!
Я теж довго шукала місце, де можна замовити якісні ікони та церковні книги, і можу порадити інтернет-магазин Family Store – ікони ручної роботи з душею. Тут пропонують широкий вибір вінчальних, іменних та аналойних ікон, а також богослужбові видання у шкіряних палітурках. Замовляла у них і була приємно вражена увагою до деталей, швидкістю виконання замовлення та сервісом. Всі вироби виготовлені вручну досвідченими майстрами, що надає їм особливу цінність. Якщо шукаєте щось справді душевне і з якістю – це саме те місце, де варто зробити замовлення.
Неактивен