Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 23/06/2025 13:54:55

Мошка
Member

Порадьте, будь ласка, нормальний осушувач повітря компресора

Привіт усім! Ситуація така: маю компресор в гаражі, використовую часто — і для фарбування, і для пневмоінструменту. Але останнім часом з повітря почала лізти волога. В шлангу — конденсат, фарба пузириться, інструменти іржавіють. Ставив якісь елементарні фільтрики — ну це все одно, що в решеті воду носити. Толку — нуль. Порадьте, будь ласка, нормальний осушувач повітря компресора, який реально працює. І щоб не за всі гроші світу. Бажано ще, щоб можна було знайти з доставкою, бо я з невеликого міста, а тут нічого путнього не купиш.

Неактивен

#2 23/06/2025 13:55:52

sergej
Member

Re: Порадьте, будь ласка, нормальний осушувач повітря компресора

О, брате, ти як з моїх думок пишеш. В мене така сама історія була: компресор справний, а пневмопістолет — мокрий. І теж грішив на все, крім осушувача. Врешті решт доперло — замовив собі осушувач, і все, проблема щезла як рукою зняло. Я спочатку теж хотів щось простеньке взяти, але потім зрозумів — краще взяти раз і надовго, ніж кожен тиждень мучитися з вологими шлангами. Зараз система працює стабільно, повітря чисте й сухе, і я не думаю кожного разу, як підіймаю інструмент, що знову щось залипне чи заіржавіє.

Неактивен

#3 23/06/2025 13:56:10

Мошка
Member

Дякую, що відгукнувся, дуже в тему! А можеш підказати, де саме ти той осушувач брав? Бо я вже на кількох сайтах дивився — або взагалі без деталей, або ціна така, що лячно. І ще — ти сам підбирав, чи радився з кимось? Бо я боюсь купити щось не під мій компресор, він в мене досить потужний, і не хочеться знову викинути гроші в трубу.

Неактивен

#4 23/06/2025 13:57:27

sergej
Member

Я вже давно беру все через інтернет-магазин «Ультрафільтр». Вони реально шарять у всьому, що стосується стисненого повітря. Сам туди звернувся, коли почались проблеми — пояснив, який у мене компресор, скільки годин на добу працює, і що саме мене дратує в системі. Вони підібрали осушувач повітря компресора https://ultrafilter.com.ua/catalog/ochi … mpressora/  так, що я за два роки після того навіть не згадав, що таке конденсат. Повітря йде чисте, інструменти сухі, і фарба рівно лягає. Мені скинули одразу кілька варіантів — різні по потужності й ціні. Я вибрав той, що в середньому ціновому сегменті, і не прогадав. Замовлення оформив швидко, доставили оперативно, нічого не втратилось, не побилось. З того часу рекомендую їх усім знайомим, бо сервіс нормальний, не морозяться, і підказують по-людськи, а не аби щось продати. Якщо хочеш вирішити проблему раз і надовго — звертайся до них.

https://i.postimg.cc/J7KbqBSy/19-06-2025-214322.jpg

Неактивен

#5 03/07/2025 23:44:38

Nika21
Member

Якщо досі шукаєш нормальний осушувач повітря для компресора, дуже раджу звернути увагу на осушувачі повітря Berdsen https://bt.rozetka.com.ua/ua/osushiteli … r=berdsen/ Вони реально працюють, ідеально справляються з вологістю навіть при інтенсивному використанні. Я після кількох невдалих спроб з дешевими фільтрами теж вирішив більше не економити на ефективності — і не пожалкував. Berdsen дає стабільне сухе повітря, що особливо важливо для фарбування й роботи з пневмоінструментом.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений