Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Флуд
  •  » Як правильно вибрати LED підсвітку для телевізора?

#1 27/06/2025 11:08:59

женя33
Member

Як правильно вибрати LED підсвітку для телевізора?

Привіт! Хочу запитати про LED підсвітку для телевізора. У мене телевізор Samsung, кілька років відпрацював добре, але останнім часом екран став тьмяним, з затемненнями по краях. В інтернеті прочитав, що це може бути проблема з підсвіткою матриці. Хочу самостійно замінити, але не знаю, яку саме підсвітку купити. Як зрозуміти, які світлодіодні планки підійдуть до моєї моделі? Чи важлива сумісність за номером моделі чи можна орієнтуватися на розмір екрана?

Неактивен

#2 30/06/2025 10:59:59

Русик
Member

Re: Як правильно вибрати LED підсвітку для телевізора?

Так, ти правильно здогадався — проблеми з яскравістю та затемненнями часто пов’язані з LED підсвіткою. При виборі дуже важливо звертати увагу на модель телевізора, адже навіть при однаковому розмірі екрана можуть бути різні типи планок. Раджу пошукати підсвітку за точним кодом моделі телевізора або за маркуванням матриці. Я недавно купував підсвітка екрану телевізора https://mobile-shrek.com.ua/tv-ta-video … ia-matryts   — хороший вибір, все чітко вказано, легко підібрати потрібне. До того ж, вони мають підсвітки для Samsung, LG, Sony, Philips та інших брендів. Не забудь також перевірити кількість світлодіодів та тип (SMD чи COB), щоб отримати потрібну яскравість.

Неактивен

#3 30/06/2025 11:01:27

verka22
Member

Re: Як правильно вибрати LED підсвітку для телевізора?

Я стикалась з подібним, коли ремонтувала телевізор LG. LED підсвітка — це ключовий елемент якісного зображення. Якщо використовувати неякісні планки, можна отримати нерівномірну яскравість або швидкий вихід з ладу. У Mobile-SHREK реально великий вибір і докладні описи — легко знайти те, що треба. А ще мені сподобалося, що є варіанти для бюджетних і преміум моделей, і під LG, і під Toshiba.

Отредактированно verka22 (30/06/2025 11:01:43)

Неактивен

• Главная
  •  » Флуд
  •  » Як правильно вибрати LED підсвітку для телевізора?

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений