Вы не зашли.
Где быстро оформить апостиль на свидетельство о рождении?
Неактивен
Здорово дружище, я помню, что я оформлял апостиль на свидетельство о рождении перед выездом ребёнка за границу, времени было впритык, и хорошо, что нашли https://4lawyer.com.ua/ делают всё официально, под ключ, подача без очередей, документы проверяют заранее. Плюс, шо не только апостиль, но и справки, переводы с легализацией. Если хотите без заморочек советую этих специалистов, мы остались довольны и сроками, и результатом.
Отредактированно Jialom (01/07/2025 17:30:23)
Неактивен
Стаття дуже корисна, особливо для тих, хто оформлює документи для виїзду за кордон. Особливо, стаття якісно розповідає про агентство письмових перекладів ABC Center Я зараз готую пакет документів для еміграції в Канаду, і переклад потрібен не лише точний, а ще й оформлений за всіма стандартами. Завдяки цій статті я зрозумів, які формати краще використовувати для подання документів на апостиль — тепер готую всі файли в редагованому вигляді. Звернувся до бюро ABC Center — і не пошкодував. Вони одразу оцінили документи, надали чітку консультацію щодо вартості та термінів, зробили переклад, а також легалізацію. Все це — дистанційно, з високим рівнем обслуговування і підтримки. Стаття дійсно корисна, а агентство — надійний партнер у важливих питаннях.
Неактивен