Вы не зашли.
Маю проблему з дизельним авто — двигун почав диміти, втратив потужність, заводиться через раз. Механік каже, що швидше за все проблема у форсунках. Підкажіть, будь ласка, де у Дніпрі є перевірений сервіс, який робить якісно, дає гарантію, має сучасне обладнання? Дуже важливі реальні відгуки.
Неактивен
tigrova.verunya :
Маю проблему з дизельним авто — двигун почав диміти, втратив потужність, заводиться через раз. Механік каже, що швидше за все проблема у форсунках. Підкажіть, будь ласка, де у Дніпрі є перевірений сервіс, який робить якісно, дає гарантію, має сучасне обладнання? Дуже важливі реальні відгуки.
Я теж шукала хороший сервіс і в підсумку зупинилась на T-Diesel https://t-diesel.com.ua/ — у них дуже позитивні відгуки. У мене на Hyundai форсунки працювали погано: машина диміла, розхід пального виріс, пропала динаміка. В T-Diesel зробили безкоштовну діагностику на сучасному стенді, точно визначили проблему, усе пояснили доступно. Ремонт виконали швидко, з гарантією на 6 місяців. Після ремонту авто працює як нове — двигун тихий, рівний, дим зник. Сподобалось, що ціни прозорі, майстри уважні та досвідчені. Можу сміливо порадити T-Diesel для ремонту дизельних паливних систем у Дніпрі.
Неактивен