Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 25/06/2025 13:00:39

tanykaa
Member

Хочу навчитися водити авто

Дівчата і хлопці, допоможіть порадою! Мені вже 32, а я досі не воджу… Постійно відкладаю — то часу нема, то страшно, то хтось лякає, що на дорогах жах, а інструктори кричать. Але я дуже хочу навчитись, бо вже набридло залежати від маршруток і чоловіка. Машина в нас є, і навіть автомат! Але як от реально перебороти страх і з чого почати? Може, хтось недавно вчився? Поділіться, будь ласка, як це було у вас і що справді працює?

Неактивен

#2 25/06/2025 13:01:53

sergej
Member

Re: Хочу навчитися водити авто

Слухай, я тебе розумію — я хоч і чоловік, але сам боявся починати. Думав, що все забуду, заглохну на перехресті й весь світ сміятиметься. Але скажу так — усе починається з хорошого інструктора. Бо якщо попадеш на когось, хто кричить чи тупо мовчить, нічого не пояснюючи — то нічого не вийде. Я свого інструктора міняв тричі, поки не знайшов нормального, з яким було не страшно. І не соромся задавати питання — навіть якщо вони здаються дурними. Усі через це проходять!

Неактивен

#3 25/06/2025 13:02:33

Kisa
Member

Я пішла вчитися водити, коли народила другу дитину — бо зрозуміла, що все, далі тягнути нема куди. Спочатку було важко, руки тряслись, коли виїжджали в місто, серце вискакувало. Але з часом усе стало набагато простіше. Найбільше допомогло — це коли інструктор спокійно пояснював і вчив не «для іспиту», а реально для життя. Ще дуже підтримувала група — з нами вчились такі ж дівчата, які теж боялись. Ми навіть між собою радились, кому який маршрут дали, хто на чому завалив. Разом було легше.

Неактивен

#4 25/06/2025 13:04:40

Мошка
Member

Я проходив навчання автошколі у Львові  , яка називається «Магістраль». Скажу чесно — не очікував, що буде настільки комфортно і доступно. Там дуже добре все організовано: теорія чітко викладається, без сухих лекцій — реально зрозуміло, навіть якщо ти нуль у правилах. Інструктори спокійні, терплячі — в мене були свої фобії, боявся вузьких доріг і поворотів, але мене навчили поступово, без крику і стресу. Машини в гарному стані, вибрати можна під себе — механіка чи автомат. Ще круто, що графік занять гнучкий, бо я працював і не завжди міг бути на парах. Іспит здав з першого разу, хоча до того думав, що провалюсь. Якщо справді хочеш сісти за кермо і не просто отримати права, а вміти водити — дуже раджу «Магістраль».

https://i.postimg.cc/6Qrq7YXJ/23-05-2025-231939.jpg

Отредактированно Мошка (25/06/2025 13:04:54)

Неактивен

#5 28/06/2025 09:15:11

rorej
New member

А до автошколи?

Неактивен

#6 28/06/2025 09:16:35

Xalilato
Member

Я свого часу вчився в різних авто симулятарах https://rozetka.com.ua/ua/games/c80066/ наприклад в ГТА, я їздив по правилах, намагався проїхати з точки А в точку Б без ДТП, а потім вже пішов в автошколу на практику))

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений