Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 27/06/2025 11:34:37

гитрин
Member

Де можна замовити клінінг квартири?

Останнім часом у мене катастрофічно не вистачає часу на прибирання власної квартири, а безлад починає реально дратувати і впливати на мій настрій та навіть на працездатність. Можливо, хтось стикався з такою проблемою й знає, де зараз у Києві можна замовити клінінг квартири, щоб було якісно, безпечно і за адекватною ціною?

Неактивен

#2 27/06/2025 11:38:38

Re: Де можна замовити клінінг квартири?

Добре розумію твою ситуацію, бо сам не раз стикався з необхідністю терміново навести лад удома після напруженого тижня. З власного досвіду можу порадити звернутися до компанії InWhite. У них справді професійний підхід, сучасне обладнання, екологічні засоби та ввічливий персонал. На сайті детально розписані всі послуги й ціни, а також можна легко замовити послуги прибирання квартир https://iws.ua/uslugi-b2c/poslugy-kliningu/ онлайн або за телефоном. Я замовляв у них генеральне прибирання – усе зробили швидко, ретельно, після завершення не було жодних слідів хімії чи пилу. Також вони гарантують збереження майна та уважно ставляться до побажань клієнтів, тож можеш не хвилюватися щодо безпеки.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений