Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 25/06/2025 17:33:19

yaroslav79
Member

Потрібен надійний евакуатор у Києві — є в кого контакти?

Привіт! Потрапив у ситуацію — машина не заводиться, стою на узбіччі десь біля Троєщини. Уже обдзвонив пару номерів з інтернету, але або не беруть слухавку, або ціни якісь космічні. Може, хтось має перевіреного евакуаторника, до якого можна звернутись без нервів і з надією, що приїде вчасно? Буду вдячний за контакт і, якщо не важко, коротко — що по ціні, як швидко приїжджає. Дякую!

Неактивен

#2 25/06/2025 17:41:35

Re: Потрібен надійний евакуатор у Києві — є в кого контакти?

Хлопці, ніколи не повторюйте моєї помилки — не дзвоніть у першу ліпшу службу евакуації, яка спливає у пошуку! У моєму випадку це закінчилося тим, що я годину чекав машину, ще й заплатив удвічі дорожче, бо потрапив до жадібного посередника. А от коли вдруге машина не завелась, я вже знав, що робити, одразу звернувся до «Альянсу». Це не просто чергова служба евакуаторів у Києві https://евакуатор.укр/ а команда, яка працює чітко, без обману і без націнок. Вони самі володіють технікою, тому з ними працюєш напряму. Приїхали за 20 хвилин, доставили авто без проблем, ввічливо проконсультували. Їхні послуги охоплюють всі райони Києва і навіть найближчі передмістя. Раджу їх усім, хто хоче сервіс без нервів і без зайвих витрат. Замовляйте евакуатор у перевірених — тільки «Альянс»!

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений