Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 22/06/2025 15:44:29

женя33
Member

Яке спортивне харчування обрати новачку?

Привіт усім! Почав регулярно ходити до спортзалу — тренуюсь три рази на тиждень, хочу скинути зайву вагу та трохи підтягнути тіло. Харчуюсь нібито правильно, але після тренувань, особливо ввечері, сильно відчуваю втому. Читав, що спортивне харчування може допомогти, але зовсім не розуміюся, з чого варто почати. Протеїн? Амінокислоти? Гейнери? Не хочу витрачати гроші на щось непотрібне. Порадьте, будь ласка, які добавки найкраще підходять для новачків і де краще їх купувати?

Неактивен

#2 22/06/2025 17:33:00

Русик
Member

Re: Яке спортивне харчування обрати новачку?

Найперше, що дійсно може допомогти — це сироватковий протеїн. Він дає організму необхідну кількість білка, особливо якщо в раціоні його не вистачає. Амінокислоти можна додати пізніше, коли тренування стануть більш інтенсивними. А от гейнери більше підходять тим, хто хоче набрати масу, а не худнути. Щодо того, де купувати — не раджу брати що-небудь на маркетплейсах без гарантії якості. Я сам уже давно замовляю в Магазин спортивного харчування  https://strong-club.ua/ — великий вибір, все сертифіковане, є консультації. Мені там порадили хорошу добавку, яка реально працює.

Неактивен

#3 22/06/2025 17:38:05

verka22
Member

Re: Яке спортивне харчування обрати новачку?

Я, як і ти, почала з базових тренувань і думала, що впораюсь без додаткового харчування. Але після місяця тренувань відчував втому, м’язи довго відновлювались, і прогрес був повільний. Консультант з мого залу порадив звернути увагу на спортпіт, бо організму просто не вистачало поживних речовин.

Отредактированно verka22 (22/06/2025 17:38:33)

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений