Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 16/05/2025 09:50:10

bovobom
Member

Потрібні двері

Добрий день! Шукаю стильні міжкімнатні двері для квартири у світлих тонах. Не хочу шпон чи ламінат — більше подобається щось глянцеве або матове в однотонному кольорі. Що порадите?

Неактивен

#2 16/05/2025 09:52:07

Ennndehan
Member

Re: Потрібні двері

Я трошки розбирався в цьому питанні. Дам пораду - зверни увагу на фарбовані двері Вони виглядають дуже сучасно, підходять до мінімалістичного або скандинавського інтер’єру. Особливо гарно виглядають моделі з матовим покриттям. У магазині Rodos є широкий вибір таких дверей у різних відтінках — від класичного білого до кольору графіт. Якість покриття висока, фарба тримається роками.

Неактивен

#3 21/05/2025 15:50:19

1Vlad
Member

При підборі вхідних дверей слід звертати увагу на надійність (стійкість до механічних впливів, ударам, міцність конструкції, міцний замок), можливість огляду ...

Неактивен

#4 19/06/2025 09:03:36

Lhoishin
Member

Які ще є варіанти?

Неактивен

#5 19/06/2025 09:31:15

rorej
New member

bovobom :

Добрий день! Шукаю стильні міжкімнатні двері для квартири у світлих тонах. Не хочу шпон чи ламінат — більше подобається щось глянцеве або матове в однотонному кольорі. Що порадите?

Ну тут точно самі дивіться на двері https://build.rozetka.com.ua/ua/dveri-4629648/c4629648/ добре що зараз можна все вибрати в інтернеті і є фото з відгуками, а головне доставка додому, я так собі вхідні замовляв через розетку

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений