Вы не зашли.
Добрий день! Шукаю стильні міжкімнатні двері для квартири у світлих тонах. Не хочу шпон чи ламінат — більше подобається щось глянцеве або матове в однотонному кольорі. Що порадите?
Неактивен
Я трошки розбирався в цьому питанні. Дам пораду - зверни увагу на фарбовані двері Вони виглядають дуже сучасно, підходять до мінімалістичного або скандинавського інтер’єру. Особливо гарно виглядають моделі з матовим покриттям. У магазині Rodos є широкий вибір таких дверей у різних відтінках — від класичного білого до кольору графіт. Якість покриття висока, фарба тримається роками.
Неактивен
При підборі вхідних дверей слід звертати увагу на надійність (стійкість до механічних впливів, ударам, міцність конструкції, міцний замок), можливість огляду ...
Неактивен
bovobom :
Добрий день! Шукаю стильні міжкімнатні двері для квартири у світлих тонах. Не хочу шпон чи ламінат — більше подобається щось глянцеве або матове в однотонному кольорі. Що порадите?
Ну тут точно самі дивіться на двері https://build.rozetka.com.ua/ua/dveri-4629648/c4629648/ добре що зараз можна все вибрати в інтернеті і є фото з відгуками, а головне доставка додому, я так собі вхідні замовляв через розетку
Неактивен