Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Флуд
  •  » Які засоби ви можете порадити в якості догляду за волоссям?

#1 13/06/2025 15:34:37

Vivat
Member

Які засоби ви можете порадити в якості догляду за волоссям?

Останнім часом почала помічати, що волосся стало значно тоншим і тьмянішим, особливо після зими. Я користуюсь звичайним шампунем та інколи бальзамом, але, чесно кажучи, не бачу особливого результату. Особливо турбує ламкість кінчиків та те, що волосся швидко жирніє біля коренів, але сухе по довжині. Думаю, настав час звернути більше уваги на догляд і знайти щось ефективніше. Можливо, хтось уже пройшов подібний шлях і має дієві рекомендації? Цікавлять як домашні засоби, так і догляд з магазину — головне, щоб не шкодило і мало сенс. Поділіться, будь ласка, власним досвідом, що реально допомогло вам?

Неактивен

#2 13/06/2025 16:15:27

Vilhlav
Member

Re: Які засоби ви можете порадити в якості догляду за волоссям?

У мене була дуже схожа ситуація кілька місяців тому. Волосся після осені й зими стало як солома: ламке, електризувалося, а на вигляд — ніби зовсім без життя. Я вирішила змінити підхід — не просто купити новий шампунь, а переглянути весь ритуал догляду. Спочатку почала менше мити голову — раніше мила щодня, а тепер через день. Потім ввела в звичку наносити олійку на кінчики за годину до миття — беру звичайну натуральну, не щось салонне. А ще стала сушити волосся природним способом, без фена, наскільки це можливо. І найголовніше — зволоження! Навіть якщо у тебе жирне коріння, довжина все одно страждає від сухості. Маски раз на тиждень, але не ті, що «змиваються через 1 хвилину», а такі, що можна потримати довше — мінімум 20 хв. Результат не миттєвий, але через кілька тижнів вже видно, що волосся стало м’якшим і блискучішим

Неактивен

#3 13/06/2025 16:24:12

Domuan
Member

У мене ще рік тому було досить довге волосся — майже до лопаток, але виглядало воно, м’яко кажучи, не найкраще. Постійно здавалося сухим, ламким і наче недоглянутим, хоча я витрачала чималі гроші на різні баночки і салонні процедури. З часом дійшло, що справа не в тому, скільки коштує засіб, а наскільки правильно й системно я доглядаю за волоссям. Перше, що переглянула — це очищення. Замість агресивних шампунів із глибоким очищенням, які тільки пересушували шкіру голови, я перейшла на м’які, делікатні формули без надмірної піни. Результат помітила майже одразу: шкіра перестала свербіти, а волосся залишалось свіжим довше, ніж пів дня. Поступово я додала дерев’яну щітку замість пластикової — вона не рве волосся і м’якше впливає на шкіру. А ще — домашні маски з харчовим желатином, який створює на волосині своєрідну захисну плівку, завдяки чому вона стає щільнішою і блискучішою. Не менш важливим стало регулярне підрізання кінчиків кожні 6–8 тижнів — не для зміни довжини, а щоб позбутися посічених ділянок. І так, здається очевидним, але я почала більше пити води — і стан волосся дійсно покращився. До речі, якщо шукаєте щось якісне і перевірене, то можна купити догляд за волоссям в одному місці — там зручно порівнювати засоби по складу і типу волосся. Я так знайшла кілька продуктів, які залишаю у своєму догляді постійно.

Неактивен

#4 18/06/2025 15:03:10

Anna
Member

Це добре, якщо можна все в одному місці купити.

Неактивен

#5 18/06/2025 20:56:40

Melisa
Member

Дівчата, японська косметика https://www.machiya.com.ua/shop/krasa-ta-doglyad/ вам точно допоможе. Вона ідеально підходить для щоденного догляду, покращує стан шкіри та волосся, а головне — забезпечує помітний результат. Спробуйте один раз — і більше не захочете повертатися до звичайних засобів.

Неактивен

• Главная
  •  » Флуд
  •  » Які засоби ви можете порадити в якості догляду за волоссям?

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений