Вы не зашли.
Привіт! Сталась у мене вчора прикра пригода, машина стала прямо посеред дороги біля Пересипу, і треба було терміново шукати евакуатор. Вперше потрапила в таку ситуацію, і чесно, не знала, кому довіритись. Цього разу викликала, кого знайшла по гуглу, але хочеться мати «свого» на майбутнє. Хто в Одесі реально користувався евакуатором і залишився задоволений? Цікавить людяне ставлення, пунктуальність і без несподіваних цін. Дякую наперед за поради, буду вдячна за перевірені контакти!
Неактивен
Я вже понад десять років за кермом і, чесно кажучи, мав справу з різними евакуаторами, але нещодавно відкрив для себе справжню знахідку, а саме цілодобову службу евакуатор в Одесі https://evakuator-odessa.com.ua/ вперше звернувся до них, коли мій автомобіль зламався вночі на Слобідці, приїхали за 20 хвилин, чемний водій, акуратне завантаження, нічого зайвого. З того часу користуюсь тільки їхніми послугами, ціна за кілометр справді від 12 гривень, без жодних "сюрпризів", усе прозоро. Найбільше вразило, що вони обслуговують усі райони, і не важливо, стоїш ти у центрі чи на околиці, приїжджають швидко, не зволікаючи. Особисто для мене, як для людини, що розуміється на сервісах, важлива оперативність і відповідальність, а у цих хлопців із цим повний порядок. До того ж вони працюють цілодобово, це величезна перевага, особливо у великому місті, де ніколи не знаєш, коли виникне проблема.
Неактивен