Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 17/06/2025 11:53:50

Иванн
Member

Досвід роботи з постачальниками секонд хенду?

Чи є у когось досвід роботи з постачальниками секонд хенду оптом, зокрема з Європи? Мене цікавить товар середнього класу: не дорогий, але й не в самому низькому сегменті. Як правильно визначити, чи постачальник якісний, чи просто обіцяє "потрібний" товар?

Неактивен

#2 17/06/2025 11:54:14

4e5ter
Member

Re: Досвід роботи з постачальниками секонд хенду?

Я працював із кількома європейськими постачальниками. Спочатку слід домовлятися про пробні поставки, щоб оцінити якість товару. Якщо з перших поставок товар виглядає нормально, можна вже переходити до більших закупівель. Не забувайте перевіряти, чи є у постачальника документи на товар, бо це важливо для подальшої торгівлі.

Неактивен

#3 17/06/2025 11:54:36

Ennndehan
Member

Так, з європейськими постачальниками завжди є певний ризик. Я особисто радився з кількома людьми, які працюють у цій сфері, і вони говорять, що найкраще працювати з тими, хто вже давно на ринку. Звертайте увагу на обсяги поставок, як часто оновлюється товар, і чи не виникають проблеми з митними документами. Це все має бути прозоро.

Неактивен

#4 17/06/2025 11:55:25

Hard
Member

Ennndehan :

Так, з європейськими постачальниками завжди є певний ризик. Я особисто радився з кількома людьми, які працюють у цій сфері, і вони говорять, що найкраще працювати з тими, хто вже давно на ринку. Звертайте увагу на обсяги поставок, як часто оновлюється товар, і чи не виникають проблеми з митними документами. Це все має бути прозоро.

Слухай, я працював з кількома постачальниками з Європи, але ось StockSecond реально непоганий варіант. Товар середнього класу, як ти хочеш. Не супердорогий, але й не сміття. Вони працюють не тільки з класикою, але й із стильними варіантами, які легко продати. Мій досвід показує, що дуже важливо обирати постачальника, який дає можливість зробити пробні замовлення.
Я так і зробив: кілька партій тестових і подивився на якість. Якщо ти не хочеш потім отримати якийсь брак, з яким важко працювати, завжди домовляйся про якість і можливість повернення товару, якщо він не відповідає заявленим стандартам. Цей постачальник секонд хенду оптом https://stocksecond.com нас не підвів.
https://i.imgur.com/swi2Arf.png

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений