Вы не зашли.
Хтось уже мав справу з BitCapital? Побачив недавно обговорення у телеграм-чаті про криптопозики, і багато хто згадував саме цей сервіс. Хотілося б дізнатись більше про плюси та мінуси — цікаво, чи справді це зручно і вигідно. Я поки що лише на етапі вивчення, але маю бажання спробувати. Особливо цікавить досвід з поверненням позики — були проблеми?
Неактивен
Привіт, користуюсь BitCapital вже понад пів року, можу поділитися, бо бачу, що досі мало реальних відгуків. Особисто для мене головна перевага — це простота оформлення позики. Не треба проходити мільйон перевірок чи завантажувати купу документів. Все чітко: застава — USDT, вибираєш термін і отримуєш кошти на картку. Дуже зручно, особливо коли швидко потрібна ліквідність, а не хочеться продавати крипту.
Щодо мінусів — це курс. Він трохи нижчий, ніж ринковий, особливо при конвертації у гривню. Але знову ж — враховуючи зручність і швидкість, я з цим змирилась. І ще момент — підтримка не завжди відповідає швидко, хоча коли вже виходиш на зв’язок, то допомагають нормально.
Рекомендую тобі глянути самостійно: https://bitcapital.online/ — сайт досить простий, з інтерфейсом без зайвих наворотів. Там можна і калькулятор одразу протестити, і подивитись на умови для різних сум.
Неактивен
З одного боку, зручно для тих, хто тримає крипту, а з іншого — трохи насторожує тема із заборгованістю, якщо щось піде не так. Але як варіант на крайній випадок — виглядає цілком адекватно. Добре, що є реальні відгуки 👍
Неактивен