Вы не зашли.
В кого є досвід гідроізоляції підвалу зсередини? Який метод використовували? Хочу зробити самостійно, але не знаю з чого почати. Чи потрібна спеціальна підготовка поверхні?
Неактивен
Гідроізоляцію підвалу зсередини можна зробити досить легко, головне — правильно підготувати поверхню. Я використовував спеціальні гідроізоляційні суміші на цементній основі, які наносяться прямо на стіни і підлогу. Для цього треба ретельно очистити всі поверхні від пилу та бруду, зашпаклювати тріщини, а потім нанести гідроізоляцію у кілька шарів. Це досить ефективно, якщо проблеми з вологістю не дуже серйозні.
Неактивен
Я робив гідроізоляцію підвалу зсередини, використовуючи спеціальні герметики. Підготовка поверхні — це основне, треба зняти старі покриття, очистити від бруду та вологості. Якщо є тріщини, їх обов'язково потрібно заповнити. Гідроізоляцію краще наносити за допомогою шпателя чи кисті в кілька шарів, щоб не було пропусків. Після цього — добре висушити. Моя порада: не поспішайте і робіть все поетапно, не економте на матеріалах.
Неактивен
Dasssa :
Я робив гідроізоляцію підвалу зсередини, використовуючи спеціальні герметики. Підготовка поверхні — це основне, треба зняти старі покриття, очистити від бруду та вологості. Якщо є тріщини, їх обов'язково потрібно заповнити. Гідроізоляцію краще наносити за допомогою шпателя чи кисті в кілька шарів, щоб не було пропусків. Після цього — добре висушити. Моя порада: не поспішайте і робіть все поетапно, не економте на матеріалах.
Слухай, я теж мав таку ж ситуацію, хотів зробити все самостійно, думав, що заощаджу. Але коли почав, то зрозумів, що це набагато складніше, ніж виглядає на перший погляд. Я звернувся до «Системи Захисту Будівельних Конструкцій», і вони зробили це швидко і на совість.
Вони використовували спеціальні мембрани, що проникають глибоко в матеріал і створюють стійкий бар'єр від вологи. Так, підготовка стіни була важлива — її потрібно було очистити від бруду, відшліфувати та підготувати до нанесення герметиків. Без досвіду та належного інструменту це дійсно складно зробити самостійно, тому, якщо потрібна гідроізоляція підвалу зсередини рекомендую не економити і звернутися до професіоналів. Вони ще й гарантію дають, а це дуже важливо, бо підвал — це не те місце, де можна допускати помилки.
Неактивен