Вы не зашли.
Народ, потрібна порада! Задумалася про покупку авто, але взагалі не знаю, що обрати. Хочу щось надійне, але не супер дороге. Розглядаю варіанти як нових, так і б/в. З чого краще почати? Які марки краще не брати, щоб не влізти в постійні ремонти? А ще – дизель чи бензин? Хто має досвід, розкажіть, бо я реально в ступорі!
Отредактированно tanykaa (17/05/2025 21:20:23)
Неактивен
Слухай, я теж нещодавно стояла перед вибором. Якщо шукаєш надійність, дивись на японців – Тойота чи Хонда. Вони вічні! Але якщо хочеш трохи зекономити, то можна розглянути щось корейське, типу Кіа чи Хюндай. І ще, не ведись на надто вигідні пропозиції – часто там скручений пробіг або приховані проблеми. А дизель чи бензин – тут уже залежить від твого бюджету. Дизель може бути економнішим, але ремонти дорожчі.
Неактивен
Та я б на твоєму місці ще й про кросовер подумала. Так, він може трохи більше палива їсти, але якщо ти часто катаєшся за місто чи по поганих дорогах – то воно реально виправдано. От у мене друг взяв собі Мазду СХ-5 – і не натішиться! Каже, що комфортно, кліренс високий і, головне, не така вибаглива до ремонту. Але тут теж треба дивитись, що і як, бо можна попасти на авто з убитою ходовою.
Неактивен
Згоден з усіма, але додам трохи про нові моделі. Якщо хочеш щось більш сучасне та комфортне, раджу звернути увагу на lexus rx 350 h https://cityplaza.lexus.ua/models/newrx/rx-350h Це гібрид, і це реально крутий варіант для тих, хто хоче економити на паливі, але не готовий відмовлятись від потужності. Я сам нещодавно катався на тест-драйві – м'яка підвіска, шикарна динаміка і, головне, вражаючий салон. Так, це не бюджетний варіант, але якщо маєш можливість, то варто розглянути. До того ж, гібриди зараз мають менше податків і довше служать, ніж чисті бензинові. Як на мене, це інвестиція, яка окупиться!
Неактивен
Зрозуміло, вибір авто – це справжній виклик, особливо коли хочеться і надійне, і недороге, і зручне.
Неактивен
Я вообще про гидроцикл задумываюсь, потому что на катере не очень удобно по реке туда-сюда гонять. Я просто работаю в рыбхозе и иногда приходится преодолевать довольно большие расстояния на воде, что отнимает колоссальное время. Просто гидроцикл помог бы мне существенно временные затраты сократить, да и более удобный этот вид транспорта, меньше топлива расходоваться будет, в отличии от моторного катера. У компании Sea-Doo новая линейка гидроциклов https://www.brp-world.com/ua/uk/brands/sea-doo.html сейчас вышла и мне это не дает покоя. Надо будет поговорить с директором - может быть как-то выделим мне сумму на такой вид транспорта, ведь и моя продуктивность из-за этого существенно повысится.
Неактивен
Rennata :
Зрозуміло, вибір авто – це справжній виклик, особливо коли хочеться і надійне, і недороге, і зручне.
На авто краще не економити)
Неактивен
Якщо не знаєте, що обрати, купити новий Volvo XC90 рекомендую тут https://winnerauto.volvocarsdealer.com/model/xc90 . Це ідеальне місце для тих, хто цінує якість, комфорт і надійність. Не втрачайте можливість придбати автомобіль своєї мрії за вигідними умовами. Зверніть увагу також на інші моделі. Серед такого різноманіття точно можна знайти свою Вольво.
Неактивен
Також хочу машину, але мене тільки спортивні автомобілі цікавлять.
Неактивен
Мені подобаються всі спортивні моделі від Porsche — у кожній з них відчувається характер і пристрасть до драйву. А Panamera — це для мене незмінна класика. Вона ідеально поєднує спортивність і елегантність бізнес-класу. Її силует, салон, динаміка — все продумано до дрібниць. Саме той випадок, коли спорткар дарує комфорт навіть у далеких поїздках.
Неактивен