Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 22/05/2025 17:52:45

SeraphXS
Member

Психологічна допомога

Щодня кожен із нас бореться з низкою психічних труднощів: постійна нестача часу та відпочинку, моральне та фізичне виснаження, необхідність задоволення вимог, психологічний тиск з боку оточуючих, відсутність підтримки та можливості поділитися своїми емоціями, переживаннями самотності, стресових ситуацій, незадоволеності власним життям тощо. кпт київ : kpt-center.com.ua .

Неактивен

#2 14/06/2025 14:55:52

dminka
Member

Re: Психологічна допомога

Зараз багато варіантів психологів, і кожен спеціалізується на чомусь своєму. Мене цікавить, до якого саме психолога краще звернутися, якщо хочеться отримати підтримку у питаннях стресу та саморозвитку? Чи є сенс шукати когось із досвідом роботи з подібними проблемами?

Неактивен

#3 14/06/2025 14:58:40

Яреми
Member

Re: Психологічна допомога

Коли у мене почалися труднощі на роботі та в особистому житті, я зрозуміла, що сама не справлюся. Звернулася до психолога у Запоріжжі Лебедєвої Тетяни https://psiholog-lebedeva.com/ і це було дуже правильне рішення. Перші консультації допомогли мені розібратися з внутрішніми конфліктами і навчитися керувати емоціями. Спілкування з психологом дало відчуття підтримки і розуміння, що не сама. Зараз я відчуваю себе набагато впевненіше і навіть знайшла нові шляхи для розвитку. Раджу не боятися звертатися по допомогу, це дійсно працює. Саме так я знайшла професіонала, який допоміг змінити моє життя на краще.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений