Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 11/06/2025 22:43:40

Лелик
Member

Чи можна знайти тату-майстра, який справді слухає?

Може, питання звучить дивно, але… я шукаю тату-майстра, який не просто "набиває" гарні картинки, а вміє слухати. У мене ідея, яка пов’язана з особистими переживаннями — і дуже не хочеться, щоб це сприйняли як "черговий клієнт з емоціями". Чи був у когось досвід, коли ви відчували, що майстер не просто робить свою роботу, а співпереживає?

Жизнь продолжается, с тобой или без тебя.

Неактивен

#2 11/06/2025 23:25:05

Шаман
Member

Re: Чи можна знайти тату-майстра, який справді слухає?

Розумію тебе на всі 100. Я теж була в подібній ситуації, коли прийшла з бажанням набити татуювання не заради стилю чи тренду, а щоб закарбувати дуже важливу трансформацію в житті. Чесно кажучи, перед тим мала невдалий досвід у кількох студіях — всюди було якось… технічно, без душі. Все змінилося, коли мені порадили подивитися студію тут: https://tattoo.lviv.ua — я навіть не сподівалась, що консультація може бути настільки глибокою. Майстриня не просто слухала — вона запитувала, уточнювала, навіть запропонувала свої символи, які могли краще передати мій внутрішній стан. Вона сказала одну фразу, яку я не забуду: "Твоя історія — це не ескіз, це напрямок, я маю бути провідником". І це справді відчувалося. Мені набили символ гілки з листком, що відривається — дуже лаконічно, але неймовірно емоційно. І знаєш, кожен раз, як дивлюсь — наче дихаю спокійніше.

Придет время, когда ты решишь, что всё кончено. Это и будет начало!

Неактивен

#3 11/06/2025 23:35:46

Лелик
Member

Re: Чи можна знайти тату-майстра, який справді слухає?

Ти описала саме те, чого я шукаю. Тепер розумію, що не варто знижувати планку. Дякую тобі!

Жизнь продолжается, с тобой или без тебя.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений