Вы не зашли.
Шукаю новинний сайт, де можна дізнаватися про останні події в Києві без фейків і клікбейту. Важливо, щоб новини оновлювалися швидко, а також були розділи про економіку, культуру, спорт. Що порадите?
Неактивен
xkristinax :
Шукаю новинний сайт, де можна дізнаватися про останні події в Києві без фейків і клікбейту. Важливо, щоб новини оновлювалися швидко, а також були розділи про економіку, культуру, спорт. Що порадите?
Я вже давно читаю новини на Київ Онлайн https://kyiv-online.com/ і цей портал повністю виправдав мої очікування. По-перше, тут завжди свіжа та актуальна інформація – новини оновлюються оперативно, тому можна швидко дізнатися про будь-які події в столиці. По-друге, сайт зручний у навігації: всі матеріали поділені за категоріями, тож легко знайти те, що цікавить. Я, наприклад, часто заходжу в розділ "Події", де можна дізнатися про концерти, фестивалі, виставки та інші заходи в Києві. Крім того, подобається, що на порталі є не тільки сухі новини, а й аналітичні статті та огляди, які допомагають краще розуміти ситуацію в місті. Якщо вам потрібне надійне джерело інформації про Київ, дуже рекомендую!
Неактивен
Тарифи, запроваджені Дональдом Трампом у 2025 році (10% базовий тариф на імпорт у США з більшості країн, підвищені ставки для окремих держав, включаючи 145% на Китай) мають непрямий, але відчутний вплив на економіку України з огляду на її залежність від глобальної торгівлі, західної допомоги та поточну війну. Читайте: Як тарифи Трампа вплинуть на економіку України.
Неактивен
xkristinax :
Так само люблю читати новини, що стосуються України та Українців
Неактивен
TELLIZ :
xkristinax :
Аналогічно, адже мені геть не байдуже, що відбувається в нашому суспільстві
Неактивен
Журавленко Евгения :
TELLIZ :
xkristinax :
Аналогічно, адже мені геть не байдуже, що відбувається в нашому суспільстві
Правильно, потрібно на усе це звертати свою увагу і це факт. Я от лише вчора прочитала пост про побиття дитини, який дуже сколихнув увесь мій внутрішній світ.... В центрі уваги - Гравітація приватна школа , де відбувається відвертий булінг https://www.facebook.com/profile.php?id=100010129819458 . На усі ці явища закриває очі дирекція школи. І я точно впевнена, що такі історії є ще в багатьох закладах освіти.... Подивіться, до чого призводить замовчування
Неактивен