Вы не зашли.
Та хто б подумав, що до психотерапевта піду. Раніше думала, що це тільки для «слабаків» або тих, у кого щось серйозне. А потім накрило — тривога така, що ночами не могла спати, на роботі ніби в тумані. І найгірше — ні з ким не могла нормально поговорити, ніби всі зайняті своїм. Подруга сказала: «Йди до спеціаліста». Я спочатку сміялась, а потім реально спробувала. І, блін, це інший рівень. Відчуваю, що повертаю себе.
Неактивен
О, в мене десь так само було. Постійне відчуття, що все валиться, хоча зовні — звичайне життя. Найдивніше, що тільки коли почала працювати з терапевтом, зрозуміла, як багато не помічала в собі. І стосунки з людьми теж почали мінятися. Дуже раджу глянути психотерапевт у Запоріжжі Лебедєва Тетяна — там якраз пишеться, чому ми віддаляємось один від одного, і що з цим можна зробити. Мене це конкретно зачепило.
Неактивен
Буває, що живеш собі, ніби все норм, а потім в один момент щось щелкає, і ти вже не впевнений ні в собі, ні в людях навколо. І не завжди це через якісь драми. Іноді просто накопичується.
Неактивен