Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 04/06/2025 23:07:49

Благодійність і бізнес

Чи справді в Україні існує справжня, щира благодійність, а не просто красиві заголовки для піару? Особливо в наші важкі часи, коли війна триває і стільки людей залишилися без дому, без родини… Хто допомагає дітям загиблих військових, хто підтримує родини, які втратили годувальника? І головне — як нам, простим людям, побачити, що це не просто черговий піар, а реальна дія, яка змінює життя когось на краще?

Неактивен

#2 04/06/2025 23:13:30

хелоу
Member

Re: Благодійність і бізнес

У суспільстві ще залишилися сліди від фальшивої «благодійності» минулих років. Але сьогодні в Україні справжня благодійність не просто існує — вона активно розвивається, особливо з початку повномасштабного вторгнення. І я хочу звернути вашу увагу на один конкретний приклад, що вражає своєю щирістю та масштабністю. Ознайомтесь із  матеріалом, де йдеться про ініціативу компанії Budhouse Group, яка передала значну суму коштів на підтримку дітей героїв України. Це не разова акція, а послідовна програма допомоги. Президент BHG Анатолій Шкрібляк особисто підкреслив, що компанія має соціальну відповідальність і не може залишатися осторонь, коли мова йде про дітей, які втратили батьків через війну. Це приклад того, як бізнес в Україні може і має бути частиною спільного фронту підтримки нашої нації. Благодійність жива — і вона поруч, якщо придивитися уважніше.

Неактивен

#3 06/06/2025 17:55:06

maxirein
New member

Re: Благодійність і бізнес

Качественные товары для йоги от Yogin https://yogin.ru/ — это то, что мне действительно нужно! В Москве сложно найти хорошие товары для йоги, но Yogin меня приятно удивил. Я решил купить товары для йоги именно здесь и ни разу не пожалел. Качество и удобство использования подтверждают, что качественные товары для йоги от Yogin — лучший выбор для практикующих.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений