Вы не зашли.
Мене цікавить повна імплантація зубів, адже втратив практично всі. Хочу розуміти, які етапи цього процесу, скільки часу займає лікування і наскільки це болісно. Також важливо знати, чи можна робити це в один етап або потрібні кілька візитів. Буду вдячний за детальну інформацію, бо боюся та не маю досвіду у цьому.
Неактивен
Імплантація зуба https://www.artsmile.dp.ua/implantatsiia – сучасне рішення для відновлення втрачених зубів. У перевіреній стоматологічній клініці ArtSmile процедура виконується за європейськими стандартами, із застосуванням високоякісних та надійних імплантів. Індивідуальний підхід до кожного пацієнта дозволяє досягти ідеальної естетики та функціональності. Вартість імплантації зуба залежить від типу імпланта, складності випадку та додаткових процедур, які можуть знадобитись (синус-ліфтинг, кісткова пластика). Провідна стоматологія пропонує вигідне ціноутворення та найкращі варіанти. Ефективна та безпечна імплантація зубів – це доступна інвестиція у вашу впевненість та здоров'я. Дізнайтесь більше про вартість встановлення зубних імплантів можна під час безкоштовної консультації.
Отредактированно Korzina33 (05/08/2025 12:15:40)
Неактивен
Вартість імплантації зуба залежить від типу імпланта, складності випадку та додаткових процедур, які можуть знадобитись (синус-ліфтинг, кісткова пластика).
Неактивен