Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 03/06/2025 14:10:08

Hard
Member

Чи є якість безхлорні засоби для басейну?

Хтось може поділитись, чи є якість безхлорних засобів для басейну, що не тільки очищають воду, але й допомагають боротися з водоростями? Я не хочу витрачати час на постійне очищення від водоростей. Що можете порекомендувати?

Неактивен

#2 03/06/2025 14:11:19

Ennndehan
Member

Re: Чи є якість безхлорні засоби для басейну?

Так, такі засоби є! Я використовував безхлорні продукти, і вони не тільки очищують воду від бактерій, а й зменшують ріст водоростей. Більше того, вони захищають поверхню басейну від утворення слизу. В моєму випадку я забув про проблему з водоростями, оскільки засіб стабільно утримує воду чистою і запобігає розвитку організмів. Якщо тобі важливо, щоб вода була чистою від водоростей без постійних маніпуляцій, рекомендую звернути увагу на такі продукти.

Неактивен

#3 03/06/2025 14:12:36

Irkka
Member

Що стосується водоростей, то засоби без хлору з наносріблом та міддю чудово справляються і з ними. Вода дійсно не мутніє і не має слідів водоростей, що дуже важливо, якщо у тебе відкритий басейн або басейн, де часто з’являються водорості. Мені ці засоби допомогли, і більше не потрібно кожного разу чистити від водоростей. Це великий плюс, тому що зменшується кількість хімії в басейні, а результат - чистота.

Неактивен

#4 03/06/2025 14:13:59

Иванн
Member

Irkka :

Що стосується водоростей, то засоби без хлору з наносріблом та міддю чудово справляються і з ними. Вода дійсно не мутніє і не має слідів водоростей, що дуже важливо, якщо у тебе відкритий басейн або басейн, де часто з’являються водорості. Мені ці засоби допомогли, і більше не потрібно кожного разу чистити від водоростей. Це великий плюс, тому що зменшується кількість хімії в басейні, а результат - чистота.

Ребята, у мене вже другий сезон, як я використовую продукти від «ЦЕ СРІБЛО» https://thesriblo.com/shop/sila-nanosri … 5l-velikij і я в захваті! Раніше використовував хлор, але він не тільки запах мав жахливий, а й вода швидко мутніла. Як тільки почав використовувати безхлорний комплекс з наносріблом, все змінилося!
Продукт працює на всі 100 – вода не мутніє, чистота, ніяких алергій чи подразнень на шкірі. Ідеальний варіант, якщо хочете дбати про здоров’я і не хочете, щоб басейн ставав джерелом проблем. До того ж, магазин «ЦЕ СРІБЛО» – це справжній український виробник, що дуже тішить! Рекомендую всім, хто хоче безпечний і ефективний засіб для свого басейну.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений