Вы не зашли.
Народ, я вже не знаю, що й думати... У нас вдома бойлер накрився, а без гарячої води — як без рук. Двоє дітей, чоловік на зміні, а я то стираю, то варю, і все в холодній воді. Майстер приїхав, сказав, що можна полагодити, але треба купити деталь — вона коштує трохи більше 1000 грн. А в мене на карті лишилось трохи більше 200, бо тільки за квартиру віддала й ліки для сина купила. Чесно, соромно просити, але може хтось підкаже, де швидко позичити на кілька днів? Щоб без цих всіх банківських історій, довідок і перевірок…
Неактивен
Тримаю кулачки, бо знаю, що таке залишитись без гарячої води, коли діти вдома. У нас була подібна ситуація минулого року — тільки у нас пральна машина перестала гріти воду, а я тоді вагітна була, як слон! Ніхто не хотів чекати довідок, знайомі не мали змоги позичити, а зарплата ще не скоро. Хотіла вже продавати щось із дому, але потім знайшла нормальний вихід. Усе вирішилось, і ми з чоловіком більше не боїмось, якщо десь раптом щось ламається. Не впадай у відчай, рішення є!
Неактивен
Так, ситуація знайома, хоч і трохи інша була. Я щойно переїхала у нову квартиру, і в перший тиждень зламався холодильник. Просто капець. Нове місто, нова робота, ніхто не знає, і ти сам зі своєю проблемою. У сервісі сказали — або новий, або дорогий ремонт. А в мене на руках — пара сотень. Добре, що колега підказав, де можна швидко взяти гроші, бо так би і сиділа зі зіпсованими продуктами. Найголовніше — не панікувати, бо коли в голові каша, то й рішення не прийде. Зараз головне — діяти швидко й обережно.
Неактивен
Усім привіт! Хочу теж поділитися власним досвідом, бо бачу, що тут ситуації дуже знайомі. Кілька тижнів тому мені терміново потрібні були гроші — зламалась плита, і треба було купити нову панель, бо стара почала іскрити. На той момент лишалося кілька сотень, а повноцінний ремонт тягнув на понад 1500 грн. Я вже був у відчаї, але випадково натрапив на нове МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/how-to-pay/ Спершу сумнівався, але сайт виглядав зрозумілим, умови — чіткі й прозорі. Оформлення — максимально просте: подав заявку, вказав суму і термін, і вже за 15 хвилин гроші були в мене на карті. Дуже зручно, що не потрібно нікуди йти, все робиться онлайн. А ще приємно, що це новий сервіс, тож перша позика для нових клієнтів під дуже лояльні умови. Повернув без жодних проблем. Тепер знаю, що якщо знову щось трапиться — я маю надійний варіант, який реально виручає в потрібний момент.
Неактивен