Вы не зашли.
Привіт усім! Вирішив перейти на pod-систему після довгого використання звичайного вейпу, але виникло питання щодо вибору рідин. Розумію, що вони відрізняються від тих, які я використовував раніше. Хотілося б дізнатись, які саме рідини підходять для pod систем, який вміст нікотину краще обирати для повсякденного використання, і чи справді солевий нікотин відчувається м’якше?
Неактивен
Вітаю! Так, для pod систем найчастіше використовують рідини з солевим нікотином, бо він швидше засвоюється і м’якше відчувається на горлі, особливо при високих концентраціях. Я зазвичай беру 25–35 мг, цього достатньо навіть при нечастому парінні.
Неактивен
Буває, що одна й та ж концентрація нікотину від різних брендів відчувається по-різному. І обов’язково дивись, щоб рідина була саме для pod систем, бо деякі звичайні рідини занадто насичені й швидко вбивають спіраль. Я колись так зіпсував новий картридж за день.
Неактивен
juguh :
Привіт усім! Вирішив перейти на pod-систему після довгого використання звичайного вейпу, але виникло питання щодо вибору рідин. Розумію, що вони відрізняються від тих, які я використовував раніше. Хотілося б дізнатись, які саме рідини підходять для pod систем, який вміст нікотину краще обирати для повсякденного використання, і чи справді солевий нікотин відчувається м’якше?
Рідина для pod систем дійсно має свої особливості. Передусім — це концентрація нікотину. Якщо переходиш із потужнішого пристрою, то краще спробувати 20–25 мг, щоб уникнути перенасичення. Солевий нікотин — ідеальний варіант для pod’ів, бо має нейтральний смак, не дере горло й дозволяє парити менше, але отримувати потрібний ефект. Сам останнім часом замовляю все в одному перевіреному онлайн вейп шопі — Bambuk.
У них окремий розділ саме на тему рідина для pod систем https://bambuk.org/liquid-pod/ , все чітко підписано, є описи, і не треба гадати, що підійде, а що ні. До того ж ціни нормальні, доставка швидка. Щодо VG/PG — тут важливо дотримуватись балансу. Надто густі рідини (наприклад, 70/30) не встигають правильно поглинатися ватою у pod-картриджах, що може призводити до гарі.
Неактивен
Когда кто-то спрашивает, где купить вейп, я без сомнений говорю: VapeStar! Здесь реально найдешь все, что нужно – большой выбор гаджетов, вкусов, аксессуаров https://vapestar.kiev.ua/product-category/odnorazki . Обслуживание приятное, а доставка молниеносная. Рекомендую всем, кто ценит качественные вещи и хорошее обслуживание.
Неактивен