Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 25/05/2025 13:42:01

Kisa
Member

Українські чи іноземні бренди одягу?

Часто задумуюсь, який одяг обирати — українських чи іноземних брендів. Раніше здебільшого купувала щось з мас-маркету типу Zara, H&M чи Mango, бо зручно і звично. Але зараз все більше з'являється українських брендів, і хочеться підтримувати своє. Та й якість, як кажуть, не гірша, а іноді й краща. Цікавить ваша думка: чому ви віддаєте перевагу — українському чи іноземному одягу?

Неактивен

#2 25/05/2025 13:44:34

Gerakl
Member

Re: Українські чи іноземні бренди одягу?

Я давно перейшов майже повністю на українські бренди. По-перше, це підтримка нашої економіки. По-друге, багато брендів роблять круті, стильні речі без зайвого пафосу. Наприклад, той самий VOVK чи DASTI — прості, якісні й доступні. І ще плюс — ти носиш щось унікальне, а не те, що є на кожному другому.

Неактивен

#3 25/05/2025 13:48:43

tanykaa
Member

Я довгий час фанатіла від іноземних брендів, бо здавалось, що це "модно" й "гарантія якості". Але останні пару років відкрила для себе багато українських марок і була приємно здивована! Зараз у моєму гардеробі вже більше речей Made in Ukraine. Вони часто більш оригінальні, менше масовості, та й тканини приємніші.

Неактивен

#4 25/05/2025 13:50:57

Purina
Member

Kisa :

Часто задумуюсь, який одяг обирати — українських чи іноземних брендів. Раніше здебільшого купувала щось з мас-маркету типу Zara, H&M чи Mango, бо зручно і звично. Але зараз все більше з'являється українських брендів, і хочеться підтримувати своє. Та й якість, як кажуть, не гірша, а іноді й краща. Цікавить ваша думка: чому ви віддаєте перевагу — українському чи іноземному одягу?

Особисто для себе я вирішила обирати українські бренди. Це не лише підтримка вітчизняного виробника, а й реально якісний продукт. Наприклад, один із моїх улюблених — CHER’17. Це саме український бренд якісних речей, і я в цьому переконалась на власному досвіді.
Їхній стиль — стриманий, сучасний і водночас універсальний. Я купувала у них різні речі https://cher17.com/product-category/odyag : і базові футболки, і сорочки, і брюки та плаття — після прання ніколи не втрачають форму, кольори не тьмяніють. До того ж, ціни не "кусаються", як у багатьох іноземних марок із подібною якістю. У CHER’17 можна все приміряти й отримати консультацію. Я вважаю, що зараз українські бренди впевнено конкурують з іноземними не лише якістю, а й креативністю. Тож моя відповідь — українське сьогодні може і повинно бути першим вибором.
https://i.postimg.cc/1tM8xrhV/image.png

Отредактированно Purina (25/05/2025 13:52:14)

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений