Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Музыка
  •  » Як закладки з логотипом бренду можуть збільшити впізнаваність вашої ко

#1 23/05/2025 23:29:31

Марик23
New member

Як закладки з логотипом бренду можуть збільшити впізнаваність вашої ко

Колеги, хтось реально пробував використовувати звичайні паперові закладки з логотипом своєї компанії для реклами? Я просто випадково залишив такі в кав'ярні поруч з офісом - подумав, нехай лежать. Минуло кілька днів, і до мене прийшов новий клієнт і каже: «О, я у вас закладку бачив, вирішив загуглити!» Я в шоці був, якщо чесно. Реклама без жодних банерів спрацювала. Може, комусь теж допомагало? Цікаво, як інші використовують такі дрібниці.

Неактивен

#2 23/05/2025 23:41:39

Ленка99
New member

Re: Як закладки з логотипом бренду можуть збільшити впізнаваність вашої ко

У мене був схожий випадок, тільки я роздавав закладки на книжковому ярмарку, коли тільки починав просувати свої онлайн-курси з програмування. Там був логотип і сайт, просто як корисний сувенір. Люди реально заходили! До речі, я навіть спеціально шукав, де можна замовити нормальний друк закладок для книг - ось, тут знайшов зручний варіант: https://hotprint.ua/uk/production/flyers/book-bookmarks. Раптом комусь теж стане в нагоді.

Неактивен

#3 24/05/2025 14:43:02

Максим01
New member

Re: Як закладки з логотипом бренду можуть збільшити впізнаваність вашої ко

Цікава тема, до речі. Я раніше взагалі не замислювався, що такі дрібниці як закладки можуть працювати на бренд. А потім почав помічати, що сам залишаю ті, що мені трапилися на виставках або в книжкових. Вони начебто і не заважають, і око радують. І якщо дизайн норм, то запам'ятовується. Дивно, але працює. Напевно, сила в простоті.

Неактивен

• Главная
  •  » Музыка
  •  » Як закладки з логотипом бренду можуть збільшити впізнаваність вашої ко

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений