Вы не зашли.
Підкажіть, будь ласка, хто вже переглядав конфігурації VPS від HostZealot ? Мене цікавить саме співвідношення ціни до наданих ресурсів, бо шукаю варіант для сайту зі стабільним, але не дуже великим трафіком. Також хочу зрозуміти, чи можна там одразу побачити всі параметри, чи треба звертатися до підтримки?
Неактивен
Я переглядав конфігурації VPS від HostZealot, і можу сказати, що все там доволі прозоро. Вказані ресурси — оперативна пам’ять, дисковий простір, кількість ядер — одразу доступні в описі. Обрав варіант для сайту-портфоліо, де важливо було мати SSD та достатньо оперативки. Ціни цілком адекватні, порівняно з іншими хостингами.
Неактивен
Я теж нещодавно підбирав VPS і натрапив саме на HostZealot. Конфігурацій багато — є з чого вибрати, і зразу видно характеристики, що дуже зручно. Обрав один із базових варіантів, бо запускав невеликий сервіс. Все чітко вказано: обсяг ОЗП, процесор, тип дисків. Після замовлення сервер підняли дуже швидко. Плюс — є варіанти як для бюджетних проєктів, так і під складніші задачі. Якщо не хочеш витрачати зайвого — рекомендую спочатку саме там глянути, дуже зручно і доступно.
Неактивен
Усі актуальні конфігурації VPS доступні за посиланням. Я там обрав оптимальний варіант для блогу — ціни нормальні, ресурси достатні.
Отредактированно Korwor (21/05/2025 21:20:10)
Неактивен
На сайте AlexHost SRL есть раздел с тарифами для реселлеров. Это может быть полезно тем, кто предоставляет хостинг-услуги клиентам под своим брендом, используя ресурсы AlexHost.
Неактивен