Вы не зашли.
Улаштовую собі невелику майстерню вдома – люблю працювати руками, і вже назбиралось купа ідей, що хочу зробити сам. Але зі старим інструментом працювати не хочеться – частина зламаних, частина просто вже застаріла. Хочу оновити все – дриль, лобзик, можливо міні-шліфмашинку. Але не знаю, де зараз краще брати. Можливо, хтось уже облаштовував щось подібне і підкаже хороший магазин з нормальним вибором?
Неактивен
Мені дуже знайома твоя ситуація – теж недавно облаштовував собі куточок для майстрування. Головне – не економити на якості, бо від цього залежить не лише результат, а й задоволення від процесу. Можу порадити подивитися електроінструмент на сайті br-mannesmann.com.ua/product/categories/power_tool – реально хороший вибір. Там є все: від простих шуруповертів до повноцінних комплектів для майстерні. Я взяв собі декілька речей – дриль, точильний верстат і міні-лобзик. Працює все як годинник. В описах усе чесно, без прикрас, і те, що бачиш – те й отримуєш. Як для домашньої справи – кращого варіанту не знайшов. І ціни не “космос”, що також важливо, коли збираєш майстерню з нуля.
Неактивен