Вы не зашли.
Вже третій день шукаю онлайн-магазин жіночого одягу і нічого не можу підібрати. Хочу знайти щось стильне, сучасне і добре зшите. Більшість сайтів або з дуже простим асортиментом, або речі виглядають застаріло. Може хтось знає перевірене місце де справді можна щось гарне замовити.
Отредактированно JanaCos (22/05/2025 17:13:18)
Неактивен
Розумію тебе бо сама нещодавно шукала щось нове для себе і теж довго не могла нічого знайти. Потім випадково натрапила на TWICE і залишилась дуже задоволена. На сторінці https://twice.com.ua/103-sorochki-ta-longslivi багато стильних сорочок і лонгслівів які легко комбінувати в повсякденних образах. Якість справді приємно вразила тканини м’які і приємні до тіла крій продуманий. Речі виглядають сучасно і базово одночасно тому їх можна носити і в офіс і на прогулянку. TWICE швидко доставляє а розміри відповідають. З того часу це мій улюблений бренд і я щиро можу його порадити.
Неактивен
JanaCos :
Вже третій день шукаю онлайн-магазин жіночого одягу і нічого не можу підібрати. Хочу знайти щось стильне, сучасне і добре зшите. Більшість сайтів або з дуже простим асортиментом, або речі виглядають застаріло. Може хтось знає перевірене місце де справді можна щось гарне замовити.
У мене аналогічна проблема... важко щось класне знайти.
Неактивен
Просто обожнюю стильний та сучасний одяг, тому вирішила жіночі костюми МАХА купити. Вони виглядають елегантно, але водночас зручно, ідеально пасують як для роботи, так і для зустрічей з подругами. Мені подобається, що кожна модель має свій характер — мінімалізм, що говорить голосно.
Неактивен