Вы не зашли.
Модальні дієслова must, may, can та will в англійській мові використовують для вираження припущень, але кожен із них має певне відтінок значення. Must виражає сильне припущення, майже впевненість, що щось відбудеться або є правдою. May використовується для вираження більш слабкого припущення, можливості, що щось може відбутися. Can використовується для вираження можливості, наприклад, для вираження того, що хтось щось може зробити. Will зазвичай використовується для вираження передбачуваного майбутнього, хоча також може використовуватися для вираження твердого наміру або твердої впевненості у чомусь.
Детальніше про кожне модальне дієслово:
Must:
Виражає сильне припущення, що щось відбувається або відбудеться.Перекладається як "певно", "напевно", "напевно".Приклад: "He must be at work now." (Він, напевно, зараз на роботі.)
May:
Виражає слабше припущення, можливість.Перекладається як "може бути", "можливо", "може".Приклад: "She may come to the party." (Вона може прийти на вечірку.)
Can:
Виражає здатність, можливість.Перекладається як "може", "вміє".Приклад: "I can speak English." (Я можу говорити англійською.)
Will:
Виражає передбачуване майбутнє, але також може виражати твердий намір або тверду впевненість.Перекладається як "буду", "буде".Приклад: "I will call you later." (Я тобі зателефоную пізніше.)
https://denedsy.com/aware/the-4-th-sink … -can-will/
Неактивен