Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Разное
  •  » Порадьте нормального нотаріуса для виїзду за кордон))

#1 15/05/2025 21:37:33

Monika90s
New member

Порадьте нормального нотаріуса для виїзду за кордон))

Потрібно терміново оформити документи для виїзду за кордон (довіреність, переклад, апостиль — ще сама до кінця не знаю, що саме 😅). Хочу знайти адекватного нотаріуса, який усе пояснить, не здере три шкури й не змусить бігати по інстанціях.
Бажано Київ, ще краще — Лівий берег або навіть Позняки 💼✈️
Може, хтось вже проходив цей квест і має перевірені контакти? Буду дуже вдячна за будь-які поради! 🙏

Неактивен

#2 17/05/2025 13:30:14

VeronikV
New member

Re: Порадьте нормального нотаріуса для виїзду за кордон))

Мала схожу ситуацію — терміново потрібно було оформити документи для виїзду, і теж не знала, з чого почати 😅 Знайшла нотаріуса через сайт https://notarius-ua.top/notariusi-kiiv/, там дуже зручно: просто відкриваєш карту, обираєш нотаріуса ближче до себе (я, наприклад, шукала на Троєщині), дивишся відгуки і контактуєш напряму. Мені так вдалося швидко знайти адекватного фахівця, який усе пояснив і допоміг з перекладом та апостилем. Рекомендую спробувати, реально економить час і нерви)

Неактивен

#3 19/05/2025 13:36:24

Миша
Member

Рекомендую звернутися до приватного нотаріуса Оксани Стабровської на Позняках. Вона допомогла мені з оформленням довіреності та апостилем без зайвого клопоту. Все пояснила зрозуміло, працює швидко та професійно.

Неактивен

#4 20/05/2025 20:19:16

AnastasiaNastya
New member

Звертайся до нотаріусів, які мають досвід саме з виїздом за кордон — вони підкажуть, що потрібно саме у твоєму випадку. Добре, якщо в офісі одразу роблять переклади й апостиль, це зекономить купу часу й нервів. І краще дзвонити наперед — дізнаєшся все за один раз 📞✅

Неактивен

• Главная
  •  » Разное
  •  » Порадьте нормального нотаріуса для виїзду за кордон))

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений