Вы не зашли.
Народ, підкажіть, хто відправляв щось до Японії? Мені потрібно терміново передати посилку, але взагалі не знаю, як це зробити і скільки часу це займе. Є якісь перевірені служби доставки? І як взагалі з митницею – чи потрібно щось додатково оформляти? Реально хвилююся, щоб не загубили або не затримали посилку десь по дорозі. Поділіться досвідом, хто стикався!
Неактивен
Я недавно відправляла посилку до Японії своїй подрузі! Скажу чесно – трохи нервувала, бо чула, що там строгі митні правила. Але все пройшло гладко. Я обрала одну з міжнародних служб доставки, вони самі допомогли з оформленням документів. Ще раджу добре пакувати посилку, бо шлях далекий, і хочеться, щоб усе доїхало цілим. Тож не переживай, якщо обереш нормального перевізника – все буде ок!
Неактивен
Слухайте, а скільки приблизно виходить доставка за ціною? Бо я теж планую відправити пару речей до Японії – родичі просили. Чув, що там якісь додаткові збори можуть бути, якщо вміст посилки перевищує певну суму. Це правда? І взагалі, чи є сенс страхувати відправлення? Бо як воно загубиться, то хто за це відповідатиме? Хто вже відправляв, напишіть, як у вас було!
Неактивен
Та я якраз нещодавно відправляв посилку з України до Японії https://semero.ua/shipping/package/parc … -to-japan/ Скажу так: доставка посилок до Японії – це реально, але треба уважно підходити до вибору служби доставки. Я обрав перевірену компанію «Semero» , яка спеціалізується на міжнародних відправленнях. Вони швидко оформили всі документи, допомогли з митними нюансами і навіть надали трекінг, щоб можна було відслідковувати посилку. Щодо цін – тут все залежить від ваги та розмірів, але краще одразу уточнити всі тарифи, щоб не було сюрпризів. І ще один момент – обов'язково страхуй посилку. Навіть якщо це коштує трохи більше, але так спокійніше. Моя посилка приїхала ціла й неушкоджена, так що раджу уважно обирати перевізника та не економити на пакуванні!
Неактивен