Вы не зашли.
Друзі, привіт! Я вже кілька років працюю з 1С:Підприємство, але останнім часом чую все більше про необхідність переходу на BAS. З одного боку, я розумію, що 1С вже не оновлюється належним чином, та й з інтеграцією виникають проблеми. Але з іншого – мене хвилює, як це вплине на мої дані, наскільки складним буде сам перехід, скільки часу це займе і головне — скільки все це буде коштувати. Також хотілося б розуміти, чи дійсно BAS має настільки кращий функціонал і чи варто витрачати на це ресурси зараз, коли й без того складна ситуація з фінансами. Поділіться, будь ласка, своїм досвідом переходу або аргументами “за” і “проти”.
Неактивен
Привіт! Ми перейшли на BAS наприкінці минулого року і жодного разу не пошкодували. Найперше, на що звернула увагу — це можливість працювати віддалено і у хмарі, без встановлення програми на кожен ПК. Це стало для нас критичним під час дистанційної роботи. Крім того, у BAS вже є вбудована управлінська звітність і аналітика, яку можна легко налаштувати під свої потреби. Щодо твоїх побоювань — перехід дійсно вимагає планування, але ми замовили послугу тут: https://bit-ua.com/poslugi/perehod . Спеціалісти провели безкоштовне обстеження нашої системи, визначили оптимальну технологію перенесення, і все зробили без втрат даних. Також нас приємно здивувало, що за програмою апгрейду можна отримати знижку до 50%, якщо здати стару ліцензію. Плюс: навчання персоналу вже входило у пакет, а звітність до регуляторів тепер — у 2 кліки. Раджу не відкладати — система постійно оновлюється і реально зручна.
Неактивен