Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 29/04/2025 22:53:19

Korwor
Member

Комусь відомі онлайн курси мобільної фотографії?

Шукаю онлайн курси з мобільної фотографії, щоб покращити свої навички. Може хтось підкаже, де можна пройти якісні курси? Дуже хочу дізнатися, чи є курси, які охоплюють не тільки основи, а й техніки, що дозволяють робити цікаві знімки з мобільного телефону. Важливо, щоб курси були доступні з будь-якого місця і були зручно організовані, щоб я міг навчатись у зручний для мене час. Хтось із вас уже проходив подібні курси або може порекомендувати онлайн платформу?

Неактивен

#2 29/04/2025 22:54:06

sergej
Member

Re: Комусь відомі онлайн курси мобільної фотографії?

Я проходив курси мобільної фотографії у фотошколі "Зелений квадрат" і можу впевнено рекомендувати їх. Це чудова школа, яка пропонує онлайн-курси з мобільної фотографії https://green4.photo/uk/mobphoto/ для всіх рівнів. Викладачі мають великий досвід і надають конкретні поради щодо покращення технічних та творчих аспектів зйомки. Вони навчать, як правильно обирати композицію, освітлення, обробляти фото на мобільному пристрої, а також багато іншого. Якщо ти хочеш дійсно освоїти цей напрямок, рекомендую звернутись до них. Курси є дуже зручними і доступними, навіть якщо ти не маєш досвіду у фотографії.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений