Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 27/02/2023 23:38:13

Kisa
Member

Поминальні обіди в Києві

Привіт всім! Через декілька днів буде рік, як померла моя бабуся. Шукаю ритуальну службу у Києві, яка займається організацією поминальних обідів. Порадьте варіанти, бажано не дуже з дорогою ціною за послуги.

Неактивен

#2 27/02/2023 23:46:46

tanykaa
Member

Re: Поминальні обіди в Києві

Зараз дуже зручно, що є можливість довірити процес підготовки поминального обіду, людям що розуміються в цьому. Раніше все доводилось робити самостійно, це забирало багато часу та нервів. Можу тобі підказати одну не погану ритуальну службу, що займається таким.

Неактивен

#3 27/02/2023 23:49:23

Kisa
Member

Буду дуже вдячна за інформацію! Тому, що поминальний обід в день поховання ми робили з мамою самостійно, і вже тоді вирішили, що коли треба буде робити рік, довіримо цю справу професіоналам.

Неактивен

#4 27/02/2023 23:57:29

tanykaa
Member

Декілька років тому я довірила поминальний обід у Києві https://www.prjadko.kiev.ua/ua/ritualni … obidi.html та роковини дідуся, ритуальній службі, тому я хотіла б порадити тобі звернутися до ритуальної служби «ПП Прядко» для організації поминального обіду на роковини вашого близького.

Ця компанія пропонує повний комплекс послуг з організації поминок, включаючи вибір місця проведення та складання меню. З їхньою допомогою ти можеш бути впевнена, що обід буде організований на високому рівні, з урахуванням всіх ваших бажань та потреб.

Ціна поминок у Києві становить 300 грн. з людини, що є досить доступною вартістю за такий рівень сервісу. Крім того, ти можеш бути впевнена у якості продуктів та сервісу, які забезпечує «ПП Прядко».

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений