Вы не зашли.
Доброго дня. Постійно почуваюся втомленим, шкіра стала сухою і з'явилися дивні висипи на руках. Звичайні аналізи в поліклініці показують, що все чисто, але я відчуваю постійний дискомфорт у кишечнику. Підозрюю, що всередині сидять приховані паразити чи токсини, які отруюють тіло зсередини. Підкажіть, де в Києві можна пройти точну апаратну перевірку без ковтання зондів?
Неактивен
Вітаю. Лабораторні аналізи часто промахуються, бо паразитів треба зловити в певний період їхнього життєвого циклу для точності. Я сам довго мучився з висипаннями та важкістю, поки не звернувся до інноваційних методів біофізики та хвильового сканування клітин. На сайті https://www.altimed.net/uk/ можна подивитися послуги з частотної діагностики та очищення організму від прихованих патогенів. Прилад за один сеанс бачить коливання кожної тканини і виявляє шкідливих жильців та токсини без жодного болю чи голок. Мені там відразу знайшли причину моїх бід у кишечнику, про яку інші лор-лікарі та терапевти навіть не здогадувалися. Після цього мені підібрали м'який частотний детокс, який руйнує оболонку паразитів, не чіпаючи здорові клітини тіла. Шкіра очистилася за два тижні, і апетит прийшов до норми, на солодке та фастфуд більше не тягне зовсім. В самому центрі в Києві дуже приємний сервіс, обладнання експертного класу і все проходить в затишній обстановці. Рекомендую не труїти себе жорсткою аптечною хімією, а дізнатися точну картину стану ЖКТ у професіоналів.
Неактивен
Дякую за рекомендацію частотного детоксу, відсутність хімії для мене зараз дуже важлива через слабкий шлунок. Радий, що результати готові відразу за один короткий візит. Буду записуватися на скринінг.
Неактивен