Вы не зашли.
Продати своє авто після аварії зовсім не виходить, вже тижнями пробую, а покупці або пропонують копійки, або взагалі не дзвонять. Боюся, що ще місяць так чекати буду, а треба гроші терміново на нову страховку і ремонти, і ніяк не знаю який варіант вибрати, щоб було чесно, швидко і реально вигідно. Може хтось вже так пробував і з чим стикався?
Неактивен
Я б сказав прямо: не морочся з довгим продажем, це зараз черга якесь пекло. Якщо авто після ДТП і воно вже не блищить, то ще рік виставлятимеш і ніхто не стане навіть дивитись. Краще відразу думай про терміновий викуп або віддавай на запчастини, але не чекати невизначено.
Неактивен
Як на мене, то тут реально важливо зрозуміти всі плюси і мінуси. Коли ти сам продаєш машину, то мусиш займатися фото, ходити на огляди, спілкуватися з потенційними покупцями, приїжджати на авторинок і пояснювати, що з автомобілем сталося. Ніхто не любить проблемні авто, бо це ризик і додаткові витрати. Люди пропонують низькі ціни, бо вони ж хочуть потім щось заробити на ремонті. Тому довгий продаж, це великі нерви і ніякої гарантії успіху.
Неактивен
Я вже не перший раз так робив і можу сказати чесно, що якщо нема часу і нервів чекати покупця, то варто розглядати серйозні сервіси викупу. Є спеціальні місця, де купують авто після ДТП, наприклад https://www.avtovykup-kiev.com.ua/uk/vi … -posle-dtp де оцінюють машину по фото, виїжджають, самі все оформляють і платять одразу.
Там не потрібно виставляти оголошення самому, відповідати на сотні дзвінків, їхати на зустрічі з недобросовісними перекупами. Я так продав свій битий автомобіль і отримав гроші за день, без зайвих клопотів. Головне, зразу уточнювати всі деталі, щоб було чітко по документах і без сюрпризів на етапі угоди.
Неактивен