Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 Вчера 10:14:51

Korwor
Member

Потрібна ручка газу та тросик на DW

Доброго дня, зламалася ручка ручного газу на моєму тракторі DW 160, просто лопнув пластик усередині. Тепер не можу нормально зафіксувати оберти, що дуже незручно при роботі з фрезою. Також бачу, що тросик газу вже почав розплітатися, мабуть треба міняти все в комплекті.

Де можна замовити такі дрібниці, щоб вони підійшли без переробок? Можливо є якісь металеві аналоги цих ручок, щоб довше ходили?

Неактивен

#2 Вчера 10:33:54

Hard
Member

Re: Потрібна ручка газу та тросик на DW

Пластикові ручки на DW - це відома болячка, вони від сонця і вібрацій стають крихкими і ламаються в самий невідповідний момент. Можна пошукати металеву від старих моделей, але вона може не стати по кріпленню в панель приладів. Якщо плануєш купити запчастини до трактора dw, то на Техномодулі є готові комплекти ручок з тросиками якраз під 120-160 моделі. Там же бачив і вказівники тиску оливи, і датчики температури, якщо вони тобі теж потрібні. Тросик краще бери з запасом по довжині, щоб він не був в натяжку, тоді і ручка буде ходити легше. Я собі коли міняв, то ще змастив тросик всередині графіткою, тепер працює як по маслу вже другий рік. Можеш ще глянути на педаль газу, там часто пружина послаблюється і газ сам скидається. А в тебе панель приладів ще стара стоїть чи вже нова цифрова?

Неактивен

#3 Вчера 10:51:12

Korwor
Member

Re: Потрібна ручка газу та тросик на DW

Панель ще стара, звичайна зі стрілками, мені вона навіть більше подобається, бо простіша. Про графітку - це гарна думка, обов’язково змащу новий тросик перед установкою. Замовлю напевно на Техномодулі весь комплект, щоб вже не повертатися до цього питання. Дякую, що підказав про пружину на педалі, треба буде і її глянути про всяк випадок.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений